کد خبر:۳۵۰۱۹۵
کارشناس رسانه:

رسانه‌های امروز بر ضعف‌های بشریت استوار است/ رضایت جایگزین نامناسبی برای آزادی

محمد حسین ساعی گفت: طبقه حاکم در درنیا در تلاش اند تا با مهندسی رضایت افراد را راضی نگه‌دارند تا آن‌ها شورش نکنند آن‌ها این رضایت را از طریق رسانه‌هایشان ایجاد می‌کنند.
رسانه‌های امروز بر ضعف‌های بشریت استوار است/ رضایت جایگزین نامناسبی برای آزادی

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محمد حسین ساعی در برنامه شب آسمانی شبکه قرآن و معارف سیما اظهار داشت: امروزه برای کسانی که جوامع را اداره می‌کنند آزادی مهم نیست بلکه آن‎چه که اهمیت دارد رضایت است، آن‌ها سعی می‌کنند تا افراد را راضی نگه دارند تا آن‌ها شورش نکنند بنابراین می‌توان گفت که در دنیای جدید بشر دست و پایش قطع شده و معلول شده است.

وی ادامه داد: مارکس از افراد مهم حوزه علوم اجتماعی در غرب است او یک قرن و نیم پیش بیان داشت که جهان غرب در آستانه انقلاب است اما چرا پیش‌بینی او درست درنیامد؟ زیرا طیف حاکم به‌گونه‌ای از رسانه‌ها استفاده کرد تا مردم را راضی نگه دارد و به این ترتیب امکان وقوع انقلاب را گرفت.

وی بیان داشت: جنبش 99 درصدی در آمریکا می‌گوید که درصد زیادی از ثروت در دستان عده قلیلی است چرا انقلابی اتفاق نمی‌افتد؟ زیرا آن‌ها روش مهندسی رضایت را پیش گرفته‌اند.

این کارشناس رسانه‌ با بیان این مطلب که در حال حاضر مشکل ما در جهان مشکل آزادی نیست بلکه مشکل رضایت است گفت: الان در جهان 100 واحد سود تولید شود 10 واحد آن به 90 درصد مردم و 90 درصد آن به 10 درصد می‌رسد بعد می‌بینیم که آن 90 درصد که تنها 10 درصد به آن‌ها سود رسیده رضایت هم دارند.

وی تأکید کرد: تمامی این رضایت‌ها از طریق رسانه‌ ایجاد می‌شود، بنابراین از طریق رسانه بر ضعف‌های بشر استوار می‌شوند و به این ترتیب تمام قوا و توانی را که می‌توان برای آزادی استفاده کرد از بین برده و تخریب می‌کنند.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: صرف نظر از هرگونه تعصب باید گفت که امروزه یک نظام فرهنگی حالا چه خوب و یا چه بد تلاش دارد تا خود را به فرهنگ دیگری تحمیل کند و این در حالی است که ما زمانی می‌توانیم در جامعه احساس آرامش داشته باشیم که دارای فرهنگی ثابت باشیم.

وی گفت: با ماهواره دو اتفاق صورت می‌گیرد یکی این که توجه من نوعی به فرهنگ بومی سلب می‌شود و دوم این که بنده تحت تأثیر تربیت دیگری قرار می‌گیرم اینجاست که دیگر فرهنگ ثابتی وجود نخواهد داشت.

وی ادامه داد: وقتی رفتار ثابتی وجود نداشته باشد، افراد پیش‌بینی خود را نسبت به رفتارهای دیگر از دست می‌دهند و این باعث ایجاد اضطراب و در نتیجه به وجود آمدن عدم احساس امنیت خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار