کد خبر:۳۵۰۲۲۰
وقتی با دروغ هم نمی‌شود از وزیر علوم حمایت کرد؛

حامیان وزیر علوم را بهتر بشناسید / سند دروغ‌پردازی حامیان فرجی دانا

ظهر روز گذشته نامه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که در پی آن 21 تشکل دانشجویی از سراسر استان سیستان و بلوچستان از نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی خواستند تا با رای بالا فرجی دانا را استیضاح کنند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، ظهر روز گذشته نامه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که در پی آن ۲۱ تشکل دانشجویی از سراسر استان سیستان و بلوچستان از نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی خواستند تا با رای بالا فرجی دانا را استیضاح کنند.


در این نامه دانشجویان ضمن ابراز نگرانی خود از فضای علمی کشور که در یک سال گذشته و در پی روی کار آمدن فرجی دانا بوجود آمده است، خواستار جلوگیری از چنین فضایی شده و از نمایندگان خواستند تا با رای قاطع خود وزیر علوم را استیضاح کنند.


در این نامه دانشجویان دانشگاه‌های مختلف خطاب به نمایندگان خود گفته‌اند: «قطعاً شما از اقدامات آقای فرجی دانا چون استفاده از افراد معلوم‌الحال فتنه سال ۸۸ در بدنه وزارت علوم و روسای جدید دانشگاه‌ها اطلاع دارید؛ اقداماتی که در فضای علم و دانشگاه عواقب بسیار ناگواری چون کاهش رشد علمی در کشور را در پی داشته است».


اما متاسفانه پس از انتشار این نامه، یکی از رسانه‌های حامی وزیر علوم که از چنین نامه مطالبه گرانه‌ای خوشش نیامده است و آن را مغایر با اهداف خود می‌دانست تلاش کرد تا با دروغ‌پراکنی بر خواست دانشجویان مبنی بر استیضاح فرجی دانا سرپوش بگذارد.


این سایت ضمن درج مطلبی با عنوان «تلاش تندروهای استان برای استیضاح وزیر علوم حتی به قیمت دروغ و جعل امضا» تلاش کرد تا به جای قبول درخواست دانشجویان آن را انکار کند.


این سایت عنوان کرده است: «نکته جالب سواستفاده این گروه از نام انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان بوده است که از آن به عنوان یکی از تشکل‌های معترض به وزارت علوم نام برده‌اند؛ این امر در حالی صورت می‌گیرد که انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان پیش از این با صدور بیانیه‌ای از وزیر علوم حمایت کرده است».


همچنین این سایت مصاحبه‌ای را با فردی به نام امیر باقری که ادعای دبیری انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان را دارد، انجام می‌دهد که در این مصاحبه آمده است: «امیر باقری، دبیر این تشکل در گفتگو با ندای زاهدان ضمن اعلام حمایت قاطع تشکل متبوعش از وزیر علوم، سواستفاده از نام تشکیلات را محکوم کرده و گفته که این تشکل قطعا موضوع را از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد کرد».


برای روشن شدن این موضوع، «خبرگزاری دانشجو» گفتگویی را با میرزاده دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان انجام داده است.


در این گفتگو میرزاده اعلام کرده است: نام «انجمن اسلامی دانشجویان» دانشگاه سیستان و بلوچستان مختص تشکلی است که در آن فعالیت می‌کند و هیچ کس دیگری حق استفاده از آن را ندارد.


وی همچنی بیان داشت: این نام مختص تشکل ما بوده و مدارک ثبت آن نیز موجود است؛ ضمن اینکه معاونت فرهنگی و معاونت دانشجویی از این ماجرا آگاهند و کاملا در جریان ثبت این تشکل هستند.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: بار‌ها به باقری که اکنون دبیر «انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام» دانشگاه سیستان و بلوچستان است، تاکید شده است که حق استفاده از نام «انجمن اسلامی دانشجویان» را ندارد و باید از نام انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام استفاده کند.


میرزاده ادامه داد: ما بیش از ۱۰ بار از باقری به دلیل سو استفاده از نام تشکل انجمن اسلامی دانشجویان شکایت کرده‌ایم که در ‌‌نهایت وی در دفتر معاونت فرهنگی دانشگاه ضمانت دادند که دیگر از این نام استفاده نمی‌کنند.

 

وی افزود: اما متاسفانه گویا ایشان قصد تمکین به قانون را نداشته و باز حرف خود را می‌زند؛ ضمن اینکه بار‌ها سعی کردیم با وی صحبت کرده و با گفتگو مسئله را حل کنیم؛ اما افراد دور و بر وی با فحاشی جوابمان را دادند.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: ما نمی‌دانیم که دیگر با وی چه کنیم؛ زیرا مسئولان دانشگاه به دلیل محافظه‌کاری و ترس از دست دادن میزهای خود برخورد مناسبی با وی انجام نمی‌دهند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۱
خیلی جالبه
من موندم اگر استیضاح به درستی انجام نشه واقعا نماینده ها حرفی هم دارن که بعد بزنن؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار