آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۰۳۰۲
ستاری: 

موضوع درآمدزایی از بخش پژوهش فرهنگ سازی شود

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس گفت: برای رشد داخلی پارک فناوری پردیس معاونت علمی هیچ مشکل مالی ندرایم و انتظار داریم به زودی کارهای اجرایی آن به پایان برسد. 
به گزارش  حوزه دولت «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در دوازدهمین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس معاونت علمی بیان کرد: با وجود اینکه وضعیت مالی کشور مطلوب نیست و بودجه‌های عمرانی تخصیص داده نشده‌اند، ما در تخصیص بودجه برای تجهیز پارک فناوری پردیس هیچ مشکلی نداریم. 
 
وی افزود: من همین جا اعلام می‌کنم که تمام پرو‍ژه‌های پارک مشکل مالی ندارند، بنابراین شرکت‌های مستقر در آن، نگرانی مالی نداشته باشند. هر مشکلی هم در این میان باشد آن را برطرف خواهیم کرد. از این رو برای من قابل قبول نیست که در منطقه‌ای نزدیک به تهران، ساخت یک ساختمان دو سال به طول بیانجامد. این ساختمان‌هایی که در محل پارک فناوری پردیس معاونت علمی ناتمام مانده‌اند باید به زودی به پایان برسند. 
 
دبیر هیئت امنای صنوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به سرویس‌های مجازی پارک فناوری پردیس معاونت علمی بیان کرد: به طور جدی به دنبال حرکت جدید در بازار توسط شبکه ملی فن بازار هستیم. در این راه هم از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت‌های خود را اعمال خواهیم کرد. از این رو لازم است که شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک ارتباط نزدیک تری با این صندوق برقرار کنند. چرا که می‌توانند از راه‌های مختلف، حمایت‌های این صندوق را داشته باشند. 
 
ستاری همچنین عنوان کرد: ما با هم کاری را آغاز کرده‌ایم که برای فرهنگ سازی آن باید زمان زیاد صرف شود. به همین منظور از سال گذشته از وزرای مختلفی دعوت کردیم تا از پارک فناوری پردیس معاونت علمی بازدید داشته باشند. در وزارتخانه‌های مختلف، ده‌ها هیئت علمی و پژوهشی وجود دارد و هزینه‌های بسیاری صرف این مباحث می‌شود. اما به عملکرد آنان نگاه بیندازیم مشاهده می‌کنیم که در سال‌های گذشته به نتیجه مطلوب دست نیافته‌ایم. 
 
رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه باید موضوع درآمدزایی از بخش پژوهش فرهنگ سازی شود، افزود: این در حالی است که دانشگاه‌ها همواره خود را وابسته به بودجه‌های دولتی کرده‌اند. دانشگاه‌های ما باید به این واقعیت برسند که همانند دانشگاه‌های بزرگ دنیا خودشان در زمینه پژوهشی درآمدزایی داشته باشند و بتوانند بخشی از درآمد خود را از فروش تکنولوژی و قرارداد با صنعت کسب کنند. 
 
ستاری هم چنین بر تحول در حوزه آموزش، پژوهش و صنعت تاکید کرد و گفت: ما در این راه همراه کم داریم. جا انداختن این مفاهیم در کشوری که صد سال است با درآمد نفت خام کار می‌کند سخت است. باید یادآوری کنیم که نباید در زیر زمین به دنبال ثروت بگردیم. ثروت اصلی ما روی زمین است. سرمایه ما همین استعداد‌ها، ایده‌ها و خلاقیت‌های آحاد ایران است که در پژوهش و دانش پنهان شده است. 
 
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه مشکلات زیادی بر سر راه اقتصاد دانش بنیان وجود دارد، یکی از این موانع را وجود قوانین بسیار عنوان کرد و ادامه داد: ما نیاز به قوانین مختلف نداریم، بلکه نیاز داریم از برخی قوانین پالایش و کاسته شود تا مانع نباشد و بخش خصوصی بتواند فعال‌تر عمل کند. 
 
میزان وام صندوق نوآوری و شکوفایی تا ۱۰۰میلیارد تومان می‌رسد
 
دبیر هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی تا امروز بیش از ۳۰ میلیارد تومان به شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان وام پرداخت کرده است، تاکید کرد: این رقم قابل توجه است. اما پیش بینی ما این است که تا یک ماه آینده ۱۰۰ میلیارد تومان وام را ارائه دهد. چرا که شرکت‌ها در حال آشنایی با خدمات صندوق و زیرساخت‌های آن در حوزه علم و فناوری هستند. 
 
ستاری افزود: از طرفی زیرساخت‌های این صندوق در شهرستان‌ها و استان‌های مختلف در حال توسعه است. ما در تمام سفرهای استانی خود قصد داریم همین مفاهیم را جا بیاندازیم. از رسانه‌ها تا پژوهشکده‌های دولتی، تمام جلسات در راه این هدف است. 
 
براساس این گزارش صبح امروز در دوازدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترین‌های پارک فناوری پردیس معاونت علمی، مراسم رونمایی پنج محصول فناورانه جدید با حضور دکتر سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان برگزار شد. این محصولات فناورانه عبارتند از: «دستگاه همودیالیز»، «کپسول‌های فشار بالا»، «موتورهای DC گشتاور بالا»، «ربات عملیاتی شبکه‌های لوله» و «آزمایشگاه همراه» است.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار