کد خبر:۳۵۰۴۹۶
چنارانی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

آمريكا بايد تعريف كند كه حقوق بشر از ديدگاه آن‌ها به چه معناست؟/ آمريكايي‌ها با استفاده از لابي رسانه‌اي چهره دروغين خود را پنهان مي‌كنند

عضو شوراي مركزي جنبش عدالتخواه دانشجويي با بيان اينكه آمريكايي‌ها با استفاده از لابي رسانه‌اي چهره دروغين خود را پنهان مي‌كنند، گفت: مردم آمريكا طرفدار اعمال و رفتار دولت‌شان نيستند و آنها نيز با حكومت رسانه‌اي بر واقعيات سرپوش مي‌گذارند.

احسان چنارانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره حقوق بشر آمریکایی و وقایع اخیر فرگوسن اظهار داشت: تا به حال کشوری به اندازه آمریکا جنایات نکرده است و جالب اینجاست که این کشور باز هم دم از حقوق بشر می‌زند.

وی افزود: آمریکا که ادعای حقوق بشر را دارد تنها کشوری است که از کلاهک‌های هسته‌ای استفاده می‌کند.

عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی با بیان اینکه هیچ کشوری در دین ستیزی به پای آمریکا نمی‌رسد، گفت: آمریکا که مدعی حقوق بشر است از مردم مظلوم فلسطین نه تنها حمایتی نمی‌کند بلکه خودش حامی تروریست‌ها و رژیم کودک‌کش صهیونیستی‌ است.

چنارانی با تاکید بر اینکه آمریکا باید تعریف کند که حقوق بشر از دیدگاه آن‌ها به چه معناست، ابراز داشت: آیا از دیدگاه آمریکا فقط کسانی که مسلمان نیستند بشر محسوب می‌شوند؟ آدم‌ها با رنگ و نژادهای مختلف بشر به حساب می‌آیند یا خیر؟ بنابراین اگر مردم مظلوم غزه بشر هستند، اتفاقاتی که در آنجا می‌افتد نقض حقوق بشر است.

وی مطرح کرد: آمریکا با اقداماتی جدیدی که در ایالاتش انجام می‌دهد اظهارات و ادعاهای خودش مبنی بر حقوق بشر در سازمان ملل را نیز نقض می‌کند.

عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی ابراز داشت: همه دنیا استبداد آمریکایی‌ها را فهمیده‌اند و با تظاهراتی که علیه آمریکا انجام می‌دهند این مسئله را ثابت کرده‌اند و آینده درخشانی برای آمریکا وجود ندارد.

چنارانی با بیان اینکه آمریکایی‌ها با استفاده از لابی رسانه‌ای چهره دروغین خود را پنهان می‌کنند، خاطر نشان کرد: مردم آمریکا طرفدار اعمال و رفتار دولتشان نیستند و آن‌ها نیز با حکومت رسانه‌ای بر واقعیات سرپوش می‌گذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار