به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد ودود حیدری در جمع دانش پژوهان دوره سوم طرح خط امام در سالن اجتماعات اردوگاه دشت بهشت شاندیز گفت: دانشجویان پیرو خط امام(ره) یک طیف سیاسی، فکری و تشکیلاتی خاص که در ذهن برخی تصور می شدند، نیستند، این دانشجو اندیشه، نگاه و منشش براساس مبانی امام(ره) و ولی فقیه زمانش شکل گرفته و فارغ از طیف و جریان سیاسی است.
وی با بیان اینکه امروز به زیبایی میبینید عملکرد بسیجیان دانشجو در بسیاری از موارد به تفکرات امام(ره) نزدیک است، افزود: امروز رفتار دانشجویان بسیجی در حمایت از مبانی و اندیشههای امام(ره) در برابر مدعیان پیرو خط امام(ره) قرار میگیرد که ظاهرا با امام هستند؛ اما امامی که خودشان تعریفش می کنند.
برخی می خواهند امام (ره) منحصر به جریانات حزبی آنها باشد
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور ضمن بیان این نکته که زمانی حرفی زدم که دل برخی ها را رنجاند، خاطرنشان کرد: زمانی حرفی را گفتم که به بسیاری برخورد و آن اینکه اندیشه و منش امام(ره) با ژنتیک منتقل نمی شود؛ زیرا ممکن است کسی فرزند امام باشد و در خط او حرکت نکند و فردی در دورترین نقطه جهان خط و مشی زندگی اش را با خط امام(ره) موزون کند.
ودود حیدری ادامه داد: این حقیقت دارد که می تواند امام(ره) پدربزرگ فردی باشد و آن فرد در خط امام(ره) حرکت نکند و از طرفی نوجوان و جوانی که حتی ثانیه ای از زمان زندگی امام(ره) را درک نکرده است، قرابت بسیاری با امام(ره) خود پیدا کند.
وی با بیان اینکه برخی در کشور تلاش می کنند امام(ره) را با نام امام ما خطاب کنند، تصریح کرد: متأسفانه عده ای در کشور تلاش دارند امام را منحصر به جریان سازی خود کنند و امامی انحصاری به وجود آورند.
10 نکته در خصوص مبانی اندیشهای امام(ره):
مسئول سازمان بسیج دانشجویی صحیفه نور را مجموعه ای کامل در شناخت افکار امام دانست و گفت: این مجموعه دارای 22 جلد است که به ما می فهماند امام(ره) در واقع چه شخصیتی بودند و ما چه جریانی در جهان به پشتوانه اراده خدایی امام(ره) آغاز کردیم.
وی ادامه داد: نکته اول این است که شناخت امام(ره) همان شناخت انقلاب است و شاخص انقلابیون افکار و اندیشه های امام(ره) می باشد.
حیدری ضمن بیان اینکه امام را باید با کلید واژه هایش بشناسیم، خاطرنشان کرد: مردم، محرومین و مستضعفان سه کلید واژه اساسی امام(ره) در تبلیغ انقلاب اسلامی بود؛ به نحوی که هیچ گاه امام امت منهای مردم کاری را دنبال نکردند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی به فتنه 88 اشاره کرد و افزود: در سال 88 برخی کار را به جایی رساندند که انتخابات 85 درصدی ملت ایران متهم به تقلب شود و این در حالی بود که دو ماه قبل از انتخابات ایران در آمریکا به زور توانستند 35 درصد از مردم را پای صندوق های رأی بکشانند و به آن انتخابات مشروعیت دادند.
وی با بیان اینکه جریان های بسیاری پس از پیروزی انقلاب خود را مدعی این انقلاب دانستند، گفت: ما پس از بیرون کردن آمریکا درگیر جریان های داخلی شدیم که هر کدام به نحوی به دنبال مصادره کردن انقلاب به نفع خود بودند از جمله حزب توده، مجاهدین خلق، پیکار، فدائیان خلق، منصور و غیره که امام(ره) با ایستادگی در برابر آنها صادر کرد او تنها امام مردم مسلمان و امت شهیدپرور است.
حیدری ادامه داد: نکته دوم این است که امام(ره) تعارفی نقش مردم را جدی نگرفت و فرمود: جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه بیشتر.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور خاطرنشان کرد: لیبرال دموکراسی تلاش داشت و دارد آنچه را که شاه مدنظر بود در منطقه ایجاد کند و به صورت بسیار قدرتمند در برابر خواست مردم ایستادگی کند.
وی ادامه داد: این جمله شاه که ارتجاع سیاه از استین سرخ بیرون آمد حرفی کاملاً معنادار بود که تلاش داشت روحانیت را مرتجع نشان دهد و بگوید روحانیت در ایران از شوروی پول می گیرند تا با ما مبارزه کنند.
حیدری با بیان اینکه امام(ره) همیشه از ادبیات ایران اسلامی جلوتر فکر می کردند، یادآور شد: امام یازده بار در سخنرانی های خود از لیبرال ها نام می برند و در 9 مرتبه منافقین را در کنار لیبرال ها به کار می برند و این نشان می دهد که امام(ره) در سال های 59 و 60 به زیبایی از لیبرال ها و منافقین بحث می کردند و ما را نسبت به وجود آنها هوشیار می نمودند.
انقلاب موجود زنده ای است که در سال 57 تمام نشد
مسئول سازمان بسیج دانشجویی ضمن انتقاد از دولت سازندگی و اصلاحات بیان کرد: ما توانستیم عقبه های ایدئولوژیک در سوریه، عراق، لبنان، غزه ایجاد کنیم و انشاء الله در کرانه باختری نیز این عقبه را به وجود خواهیم آورد اما مطمئنم تاریخ دولت های سازندگی و اصلاحات را نخواهد بخشید که اجازه ندادند عقیده های تئوریک ما در برخی دیگر از نقاط جهان شکل بگیرد.
وی ادامه داد: رفتار ساختاری امام(ره) نکته سوم در عقبه اندیشه امام(ره) می باشد و متأسفانه چندسالی است که امام و فریادهایش در تصاویر رسانه ملی کم رنگ شده است که باید دانشجویان بسیجی و ارزشی این امر را مطالبه کنند.
حیدری با بیان اینکه امام(ره) با دنیا کاری کرد که به لحاظ نظامی دیگر کسی نتواند به ایران نگاه چپ بکند، تصریح کرد: چرا امام(ره) در سال 61 قطعنامه را نپذیرفتند، بسیاری این سئوال را در نقد امام(ره) می پرسند اما نمی دانند در سال 61 ترادژی و رفتار صدام و مدافعانش تنها یک بازی بوده است و صدام پهنای قدرت ایران را به واقع هنوز باور نکرده است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی از مقاله یک ژنرال آمریکایی به عنوان نکته قابل اثبات در قدرت بسیجیان ایران یاد کرد و افزود: دو و سه سال پیش در یک مقاله به نقل از جنرال های آمریکایی خواندم که گفته بود آمریکا هوس حمله به ایران را از سر خود بیرون کند زیرا به فرض اینکه حتی ایران را اشغال نماید نمی تواند تا بیست سال آینده در برابر بسیجیانی که با یک کلاشینکف در کوه و دشت به آمریکایی ها حمله می کنند مقاومت کنند.
وی افزود: امام با سه کشور موضع بندی خود را مشخص نمودند و فرمودند ما با آمریکا تا هنگامی که خوی استکباری داشته باشد، آفریقایی جنوبی تا هنگامی که نظام آپارتاید درآن حاکم باشد و اسرائیل به دلیل نامشروع بودن و وعده خدا در نابودی اش هیچ گاه رابطه برقرار نخواهیم کرد.
حیدری ضمن انتقاد از افرادی که اجازه حمله به ناوهای آمریکایی در زمان ابتدای انقلاب و دوران جنگ را ندادند، گفت: اگر آن زمان ناوهای آمریکایی را می زدیم امروز از قدرت های بی بدیل جهان بودیم و این یکی از مفهوم های رفتارهای پایه ای امام است که در آن زمان فرمودند بهتر است به ناوهای آمریکایی حمله کنیم اما متاسفانه مسئولان بی بصیرت متوجه فرمان امام نشدند و از هراس به این ناوها حمله نکردند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی نکته چهارم را برداشتن غبار از بیانات امام(ره) دانست و افزود: برخی از بیانات خاص امام خمینی(ره) مانند صدور انقلاب، تشکیلات هسته های مقاومت جهانی حزب الله و... در حال حاضر به فراموشی سپرده شده است واجازه نمی دهند این مفاهیم درذهن مردم جا باز کند.
وی جلوگیری از تحریف اندیشه امام(ره) را نکته پنجم دانست و خاطرنشان کرد: برخی از منصوبین ژنتیکی امام(ره) اندیشه وی را تحریف و توجیه های برای این خطای بزرگ خود دارند، این افراد کسانی هستند که اگر بتوانند حتی می گویند امام خمینی(ره) دوم خردادی بوده است، امیدواریم این افراد به خود بیایند و برای اسلام آبروداری کنند.
حیدری نکته ششم را دریافت تفسیر درست از خط امام(ره) دانست و تصریح کرد: خط امام(ره) تفسیرهای متفاوتی دارد و برخی از این تفسیرها سوء استفاده به نفع می کنند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: باید سخنرانی های مقام معظم رهبری به عنوان ولی فقیه کشور را بشنویم زیرا آرمان ها و خط ایشان همان خط امام(ره) است و مانع از تفسیرها و تحریف ها در این خصوص می شود.
وی نکته هفتم را وحدت حول محور ولایت دانست و بیان کرد: خط رهبری امام خمینی(ره) دستاویز محکمی است برای کسانی است که در این مسیر امید حرکت دارند.
حیدری نکته هشتم را نوع نگاه به امام(ره) دانست و خاطرنشان کرد: امروز سه نگاه نسبت به امام(ره) وجود دارد نگاه اعتقادی، آرمانی و نگاه رسمی و اداری.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی وی با بیان اینکه باید از نگاه دوم مراقبت کنیم و آن را حفظ نمایید، گفت: نگاه اول را که یک نگاه اعتقادی است اشاعه دهید، نگاه دوم را مراقبت کنید و بانگاه سوم مقابله نمایید.
وی نکته نهم را مخاطب قرار گرفتن در برابر اندیشه های امام(ره) و خود را فرزند معنوی دانستن امام دانست و بیان داشت: نکته دهم این است که بدانیم که چه درس های را از امام(ره) بگیریم و هرکس به تناسب روحیه و نوع نگاه خودش در این درس ها به تقویت اندیشه های امام(ره) بپردازد.
حیدری در پایان با بیان اینکه امام در مقابل تکلیفی که برعهده اش بود ذره ای کوتاه نمی آمد و در مقابل آمریکا ایستادگی میکرد، خاطرنشان کرد: فتح لانه جاسوسی انقلاب اول بود درسی که متاسفانه مصری ها نگرفتند و اکنون اینگونه بلا بر سرشان می آید باید در پشت رهبر و هدایت کننده امت اسلامی ایستاد و وجه افتراق خود و دیگران را مشخص کرد و ذره ای از موضع خود کوتاه نیامد.