به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، ابوالفضل جلیلی با بیان اینکه مسئولان امروز دغدغه دفاع مقدس را ندارند گفت: متاسفانه در طول سال های گذشته شاهد بودیم که در مسئولان امر دغدغه زیادی برای برگزاری جشنواره مقاومت یا دفاع مقدس وجود ندارد.
وی افزود: اگر می بینیم که کسی از جنگ خوشش نمی آید به دلیل تضادهایی است که در اجتماع وجود دارد زیرا مردم به جایی رسیده اند که فکر می کنند که اشتباه کردیم به جنگ رفتند و ضررها باید جبران شود.
کارگردان«حافظ»خاطرنشان کرد: مسئولان در طول سال های گذشته وقت زیادی را برای دفاع مقدس و مقاومت صرف نکردند زیرا عشق و وفاداری به دفاع مقدس کم شده و به خوبی تحلیل نشده است.
جلیلی همچنین، خاطرنشان کرد: نسل امروز ما باید به خوبی درک کند و ما باید برای آنها بگوییم که شهید چه کسی است و دفاع مقدس یعنی چه؟
جلیلی درباره بودجه جشنواره فیلم مقاومت نیز گفت: متاسفانه بودجه برای ساخت فیلم های مربوط به دفاع مقدس و جنگ به نورچشمی ها داده می شود درحالیکه اگر عدالت اجتماعی برقرار شود در جامعه بودجه های خوبی داریم اما دولت باید برای کار فرهنگی هزینه کند.
وی با بیان اینکه سینما در معرفی فرهنگ دفاع مقدس بسیار تاثیرگذار است، افزود: فیلم یعنی تصویر در دنیای امروز که حرف اول و اخر را می زند و همه عاشق تصویر هستند.البته باید توجه داشته باشیم که محتوای جشنواره همانطور که دستاوردهای جنگ را بازگو می کند باید مشکلات پیرامون آن را هم بگوید و در این صورت است که قوی می شود.
کارگردان«گل یا پوچ»خاطرنشان کرد: جشنواره مقاومت یک طرفه نگاه نکند. در این جشنواره باید ابتدا جنگ را شکافت. طبیعی است که هیچ کس جنگ را دوست ندارد اما اگر جنگ شد همه باید دفاع کنیم.
وی در ادامه افزود: در جشنواره مقاومت و دفاع مقدس باید از شعار پرهیز کرد زیرا داریم درباره کسانی حرف می زنیم که مظلوم هستند و در دفاع از کشور و ناموسشان جانشان را از دست دادند. بارها گفته ام اگر مسئولیتی داشته باشم به کسانیکه در زمینه ساخت این نوع فیلم ها فعالیت می کنند هیچ کمکی نمی کنم تا ببینم چند نفر برای اینکار پا جو می گذارند و بعد 10 برابر به آنها کمک می کنم.
این کارگردان سینما گفت: کارگردانان زیادی داریم که صاحب فکر و اندیشه هستند اما دیگر سراغ ساخت فیلم هایی با موضوع دفاع مقدس نمی روند به همین دلیل وظیفه متولیان و مسئولین این است تا این افراد را به این ژانر بازگردانند تا فیلم های ماندگاری در این ژانر داشته باشیم.
کارگردان "یک داستان واقعی"خاطرنشان کرد: در زمینه جنگ و دفاع مقدس طی سال های گذشته شعار زیاد داده ایم و اشک مخاطب را درآورده ایم اما باید بدانیم دفاع مقدس نیاز به اشک ندارد و این کار ضد دفاع مقدس است.
جلیلی ادامه داد: مادران شهدا با غرور و آگاهی کامل درباره فرزندانشان حرف می زنند اگر بتوانیم همین صبوری مادران را به تصویر بکشیم بی شک مخاطبان زیادی را جذب خواهد کرد و اگر دوباره جنگ شود همه ملت داوطلبانه به جنگ می روند و از کشور دفاع می کنند.
وی افزود: متاسفانه در طول این سال ها آنقدر شعار اشتباه داده ایم که همه آنها تبدیل به قاعده شده اند.
کارگردان "درنا" درباره عملکرد مدیران جشنواره مقاومت طی سال های گذشته نیز گفت: یک بار داور جشنواره مقاومت بودم و از نزدیک شاهد بودم که محمد خزاعی برای بهتر برگزار شدن جشنواره تلاش های زیادی می کرد.
وی همچنین گفت: در بسیاری از جشنواره های خارجی حضور داشتم اما باعث افتخار است که در کشورم چنین جشنواره ای داریم امیدوارم این جشنواره هر سال ادامه داشته باشد.
جلیلی خاطرنشان کرد: فیلم های فیلمخانه، موباش یعنی چه، بهار و o مثبت را در ژانر دفاع مقدس و جنگ ساختم و O مثبت شاهکاری در عرصه دفاع مقدس است . یادم می آید که در همان سال های اول که تازه جنگ به پایان رسیده بود به من گفتند نوشته هایت خوب است اما لیاقت نداری فیلم در این زمینه بسازی.