کد خبر:۳۵۰۹۷۰
باهنر در نشست ماهانه «جام»:

از برخورد دولت و رئیس‌جمهور در مورد استیضاح تشکر می‌کنیم/ وزیر علوم کلیت نگرانی نمایندگان را در مدت تعیین شده رفع نکرد

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت: از برخورد دولت و رئیس جمهور در مورد استیضاح تشکر می کنیم چرا برخی ها می خواستند استیضاح را به دعوای داخلی تبدیل کنند.

به گزارش خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو» محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در نشست ماهانه این حزب که عصر امروز (شنبه یکم شهریور ماه) در دفتر این حزب برگزار شد، تحلیل عملکرد یک ساله دولت یازدهم و مقایسه با عملکرد دولت‌های قبلی را عنوان اصلی نشست ماهانه جام دانست.


وی با تأکید بر اینکه وضعیت ما باید خوف و رجا باشد، اظهار داشت: باید امیدوار نسبت به وحدت امت اسلامی و تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان(عج) جهت حذف تکفیری‌ها از منطقه باشیم. سران استکبار خط قرمزی در اقدامات وحشیانه خودندارند و مستکبرین دنیا باید بی عقل باشند که نتواند تشخیص دهند بر علیه خود شروع به کار کرده‌اند.


وی با بیان این مطلب که حل مسائل سیاسی داخل عراق رو به اتمام است، تصریح کرد: مسائل پیش آمده با جمع بندی به خوبی حل شده است کما اینکه نخست وزیر نیز مشخص شده و همچنان کار را دنبال می‌کند لذا امیدواریم مشکلات سیاسی داخلی عراق به اتمام رسیده به خصوص با حضور مرجعیت سیاسی همچون آیت الله سیستانی به زودی بر مشکلات غلبه کنند.


دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در مورد مسائل داخلی کشورمان نیز گفت:  نسخه و سبد سیاسی دولت در مورد خروج از رکود که در حد تئوری یکسری مسائل مطرح شده بود در بسیاری از سایت‌های خبری قابل مشاهده است اما بحث‌های نقادانه‌ای در این رابطه مطرح شده که لازم است میزان تضاد و تعامل آن با اقتصاد مقاومتی هر چه زودتر بررسی شود.

 

*شاکله عمومی مجلس اعتقاد به اعتراض و وارد شدن به بحث استیضاح را نداشتند


باهنر با اشاره به مسئله استیضاح وزیر علوم و تحقیقات نیز گفت: شاکله عمومی مجلس اعتقاد به اعتراض و وارد شدن به بحث استیضاح را نداشتند به خصوص که اولین وزیر، وزیر فرهنگ و علمی کشور محسوب می‌شد اما فکر می‌کردیم اگر با وزیر اقتصادی کار استیضاح را شروع می‌کردیم بهتر بود به همین دلیل برخی افراد درخواست استیضاح را داشتند و دلایل جدی را مطرح کردند.


وی با تأکید بر اینکه مسئله استیضاح وزیر علوم از پایان سال 92 شروع شد ادامه داد: بحث‌هایی مبنی بر مطرح ساختن اسیتضاح وزیر علوم توسط اصولگرایان و تندرویان مطرح شد، شاید اصولگریان برجسته میان امضا کنندگان وجود داشت اما رسانه‌ها می‌خواستند این طور منعکس کنند که کار تندروها بوده است.


وی با اشاره به تلاش مجلس و هیئت وزیر جهت حل نقدهای موجود علیه نمایندگان یادآورشد: بسیاری از نقدهای مطرح شده به وزیر علوم در حد تئوری پذیرفته می شد اما در عمل اقدامی انجام نمی‌شد و تلاش‌ها و جدیت نمایندگان در اینباره بی فاییده بود.


باهنر تأکید کرد: برخی رفتارها اصلاح شد اما کلیت نگرانی نمایندگان رفع نشد حتی وقتی استیضاح اعلام وصول شد طی ده روز با برگزاری جلسات خواهان رفع موانع موجود بودیم اما عملکرد وزیر علوم استیضاح کنندگان را قانع نکرد.


وی با اشاره به فعالیت دو فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت در بحث استیضاح انجام شده نیز گفت: فراکسیون اصولگرایان طرفدار استیضاح بود اما در مورد فراکسیون رهروان ولایت بحث‌های زیادی است که نهایتا بهترین تصمیم را گرفت چرا که مخالفین و موافقین، دیدگاه نزدیک به هم را پیدا کردند.


وی تصریح کرد: دو حاشیه در بحث استیضاح به وجود آمد یکی برخورد دولت و رئیس دولت در مورد استیضاح بود که جای تشکر دارد چرا که برخورد مناسب و خوبی را از خود نشان دادند در حالی که برخی‌ها می‌خواستند این استیضاح به دعوای داخلی تبدیل شود.

 

*ریاست جمهوری و برخی دولتی‌ها موضع خوبی در قبال استیضاح گرفتند


وی با بیان اینکه وحدت قوا نیاز مبرم کشور برای حل مشکلات است، خاطرنشان کرد: ریاست جمهوری و برخی دولتی‌ها موضع خوبی در قبال استیضاح گرفتند.


باهنر ادامه داد: نکته دیگر این بود که در بسیاری از کشورهای که دمکراسی نهادینه شده است استیضاح و رفت و آمد وزیر در پارلمان اسطکاکی ندارد اما برخی رسانه‌ها در داخل مسئله استیضاح را بزرگ می‌کنند در حالی که در بسیاری از کشورها رئیس دولت برای تعیین کابینه کل وزرا را تعویض می‌کند.


دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین خاطرنشان کرد: با توجه به اعلام دولت در خصوص موفقیت‌های کسب شده در برخی زمینه‌ها در جلسات بعدی نقدهای عالمانه و عادلانه را نسبت به عملکرد دولت خواهیم داشت.

 


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار