کد خبر:۳۵۱۳۰۷
باهنر در نشست خبري و در پاسخ به «خبرگزاري دانشجو»:

دولتمردان حواسشان باشد تحت تاثير رفتارهاي تند و تيز قرار نگيرند/ در مجلس نهم فراكسيون سياسي جديد شكل نمي‌گيرد

دبير كل جامعه اسلامي مهندسين گفت: با توجه به وجود دو فراكسيون اصولگرايان و رهروان ولايت و عضويت برخي اصلاح‌طلبان در فراكسيون ذكر شده، در مجلس نهم فراكسيون سياسي جديدي شكل نمي‌گيرد.

به گزارش خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا باهنر در نشست خبری که صبح امروز در محل دفتر این حزب برگزار شد با اشاره به حضور احزاب و جناح‌بندی‌های سیاسی مختلف موجود در کشور و فعالیت اصولگرایان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به وجود نظام مردم‌سالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی ایران تمام مسئولان کشور از طریق انتخاب مستقیم مردم تعیین می‌شوند و در این میان نیازمند چند حزب قدرتمند شناسنامه‌دار هستیم.
 

وی با بیان اینکه تا زمانی که چند حزب قدرتمند وجود نداشته باشد برخی مشکلات همواره وجود خواهد داشت، ادامه داد: برخی رفتار‌ها تبدیل به رفتارهای باندی و جناحی شده که در این میان نوع عملکرد‌ها با توجه به فرصت طلبی تفاوت خواهد داشت لذا جناح‌های سیاسی پاسخگوی رفتار خود نیستند و معمولا سعی در میوه چینی دارند.
 

باهنر با بیان این مطلب که مجبوریم در زمان هر انتخابات با تلاش مضاعف تفکرات یکسان را به یکدیگر نزدیک کنیم، اضافه کرد: این نیرو‌ها باید گلایه‌ها را کنار گذاشته و به سمت وحدت پیش روند لذا داستان امروز هم همین است که برای وحدت بیشتر اصولگرایان تلاش کنیم، هر چند که مسیر پیش رو بسیار پرکار و سخت است اما با تلاش نیرو‌ها به نقطه مذکور نزدیک می‌شویم.
 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین محور انتخابات سال آینده را به دو صورت پیش‌بینی کرد و اظهار داشت: انتخابات آینده یا به صورت گذشته برپایه دو محور اصولگرایان و اصلاح‌طلبان است یا بر پایه سه محور اصولگرایان اصلاح‌طلبان و اعتدال (طرفداران دولت) است که ما برای هر دو فضا خود را آماده می‌کنیم.
 

باهنر ضمن توصیه به اصلاح طلبان جهت حفظ وحدت تصریح کرد: امیدواریم اصلاح طلبان در چارچوب قانون فعالیت‌های سیاسی خود را انجام بدهند و از برخی گلایه‌ها صرف‌نظر کنیم.
 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا فعالیت‌های انتخاباتی اصولگرایان برای انتخابات کلید خورده است گفت: فعالیت‌ها را شروع کردیم و با توجه به دو انتخابات پیش روی (مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری) که بسیار موثر و تاثیرگذار است فضای عمومی کشور را فعلا تحت تاثیر قرار نمی‌دهیم.
 

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری ضمن توصیه به تمامی گروه‌های سیاسی اظهار داشت: تلاش‌های عمومی نباید به فضای جامعه کشیده شود چرا که تا انتخابات زمان زیادی باقی مانده و انتخاباتی کردن فضای جامعه ظلم در حق مردم است.
 

وی تاکید کرد: انتخابات چند ماه قبل‌تر باید به فضای رسانه‌ای کشیده شود اما رفتارهای تشکیلاتی و ساختار تشکیلاتی همواره وجود داشته باشد.

 

*در مجلس نهم فراکسیون سیاسی جدیدی شکل نمی‌گیرد
 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه برخی نمایندگان تشکیل فراکسیون اعتدال را در صورت رقم خوردن استیضاح وزیر علوم مطرح ساخته بودند نظر جناب عالی در این باره چیست گفت: در مجلس نهم فراکسیون سیاسی جدیدی شکل نمی‌گیرد چرا که دو فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت وجود دارد و برخی اصلاح طلبان هم در فراکسیون رهروان ولایت فعالیت می‌کنند لذا بنده فکر می‌کنم نیازی به شکل گیری فراکسیون جدید نیست کمااینکه اعتدالی میان نمایندگان برقرار است اما تمامی نمایندگان حق دارند در صورت دلخواه فراکسیون تشکیل بدهند که البته ما کاری با این موضوع نداریم.
 

باهنر در پاسخ به سوال دیگر «خبرگزاری دانشجو» مبنی بر ارزیابی ادبیات جدید رئیس جمهور طی چند ماه اخیر یادآور شد: دولت امروز با مشکلات متنوع و متعددی روبروست که این امر به دلیل وجود یکسری مسائل است که حق مردم نیست لذا بار‌ها تاکید کردم که در راس اشتغال بحث قیمت‌ها از جمله مشکلاتی است که باید به سرعت حل شود اما این را هم می‌دانیم که دولت درگیر مسائل سیاست خارجی و مذاکرات است.

 

*مجلسی‌ها و منتقدین دولت خویشتن‌داری داشته باشند و حال دولت را رعایت کنند
 

وی خطاب به مجلسی‌ها گفت: هم مجلسی‌ها و هم منتقدین دولت خویشتن‌داری داشته باشند و حال دولت را رعایت کنند.
 

باهنر با تاکید بر اینکه دولت در مسئله اجرا است، اضافه کرد: دولت و دولتمردان سعه‌صدر داشته باشند چرا که بزرگ‌ترین ابراز ریاست سعه‌صدر است شاید بعضی‌ها عمدا می‌خواهند صحبت و یا رفتاری کنند که دولتمردان را عصبانی کنند دولتمردان هم باید حواسشان باشد تحت تاثیر رفتارهای تند و تیز قرار نگیرند.
 

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: به طور کلی رفتار روحانی را جز در چند مورد عقلایی می‌دانیم و آرزو داریم سعه‌صدر بهتری داشته باشند.
 

باهنر در رابطه با تشکیلات جدید "ندا" اظهار داشت: تا زمانی که چند حزب قدرتمند پاسخگو و شناسنامه دار نداشته باشیم برخی مشکلات همچنان ادامه دارد.
 

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه اصولگرایی از اصلاح طلبی جدا نیست و یا بالعکس، گفت: عده‌ای گفتند حزب اصولگرایان اصلاح طلب را راه اندازی می‌کنیم اما باز هم باید بگویم که هیچ حزب فراگیر شناسنامه داری که پاسخگو باشد نداریم لذا وقتی توصیه به وحدت می‌شود ده علم برداشته می‌شود که هر کدام از آن‌ها تخریب کننده است.

 

*دولت و وزرا گره در ابرو نبندند، استیضاح حق نمایندگان است
 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در رابطه با بحث استیضاح صورت گرفته تصریح کرد: استیضاح حق نمایندگان است و دولت و وزراء نباید گره در ابرو ببندند که چرا استیضاح صورت گرفته است.
 

وی در ادامه اظهارات خود افزود: در هیچ دولتی وزیری نبوده که حداقل ده مخالف جدی نداشته باشد و طبق قانون اگر ده نفر امضاء کننده وجود داشته باشد استیضاح صورت می‌گیرد اما این امر ظاهر قانون اساسی است لذا توصیه می‌کنم به همکاران و دوستان تحمل و خویشتنداری خود را بالا ببرند.
 

باهنر با بیان این مطلب که اولویت بندی درذهن وزراء متفاوت از ذهن نمایندگان است، یادآور شد: همین امر زمینه ساز اختلافات است و اگر همه تبدیل به استیضاح شود هم وقت مجلس و هم وقت دولت گرفته می‌شود.
 

رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری ضمن توصیه به دولت مبنی بر اینکه باید بتواند کار خود را انجام دهد و نمایندگان هم کار خود را انجام دهند، افزود: استیضاح یک وزیر در سایر کشور‌ها به اندازه‌ای که ما به آن توجه می‌کنیم قابل اهمیت نیست بسیاری از دولت‌های کشورهای دموکراتیک برای کابینه خود کل وزراء را تعویض می‌کنند لذا بحث استیضاح زلزله چندریشتری نیست که بدنه دولت به لرزه درآید.
 

وی به تلاش نمایندگان در شش ماه باقیمانده تا استیضاح اشاره کرد و با بیان این مطلب که مطالبات و توقعات مطرح شده در حوزه عمل درست نشد، ادامه داد: با توجه به عدم اجرایی شدن تفهمات صورت گرفته در جلسات توسط وزیر علوم بالاخره مجبور شدیم که استیضاح را اعلام وصول کنیم حتی خود بنده در ده روز باقیمانده خیلی تلاش کردم اما نتیجه‌ای نداد.

 

*دولت کسی را انتخاب کند که رای اعتماد بالا از مجلس بگیرد

 

باهنر برخورد رئیس جمهور با نتیجه استیضاح را بسیار خوب ارزیابی کرد و به دولت توصیه کرد تا کسی را انتخاب کنند که رأی اعتماد بالا بیاورد.
 

وی همچنین به تلاش خود جهت اینکه قبل از طرح استیضاح و اعلام وصول مشکلات موجود در وزارت علوم برطرف شود، اشاره کرد و گفت: زمانی که استیضاح مطرح شد نظرم چیز دیگری بود اما به شانتاژهای خبری در این باره توجه نکنید.
 

باهنر به مباحث مربوط به دولت احمدی‌نژاد و انتخاب زاهدی اشاره کرد و ادامه داد: من با زاهدی رابطه دوستانه‌ای دارم و زمان احمدی‌نژاد هم می‌گفتند بنده پیشنهاد دادم زاهدی وزیر شود در صورتی که اینطور نبود و این‌ها شانتاژهای خبری است.

 

دریافت‌ها و پرداخت‌های دولت طرح هدفمندی از یارانه‌ها برابر نیست
 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سئوالی مبنی بر بحث هدفمندی یارانه‌ها اظهار داشت: دریافت‌ها و پرداخت‌های طرح هدفمندی از یارانه‌ها برابر نیست و دولت هر ماه مبلغی را برای پرداخت کم دارد اما راه حل معلوم است چرا که برخی‌ها باید از دریافت یارانه صرف نظر کنند.
 

وی با بیان این مطلب که کسی که درامد سه میلیونی دارد ۱۰۰ یا ۱۵۰ هزار تومان وی را فقیر یا غنی نخواهد کرد، افزود: اما کسی که ۲۰۰ تومان درآمد ماهانه دارد مبلغ یارانه برای وی مهم و تأثیرگذار است لذا با انصراف یک سری از افراد هم پرداخت‌های دولت برابری خواهد کرد و هم حق به حقدار می‌رسد.
 

باهنر مشی دولت در این باره را مشخص دانست و با بیان این مطلب که رسانه‌ها نباید دنبال این باشند که چه کسی، چه چیزی گفت، خاطرنشان کرد: توصیه داریم دولت در حداقل زمان بخشی از یارانه بگیران را که یا نیاز ندارند و یا در درآمدشان تاثیرگذار نیست، حذف کنند.
 

رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری درباب مسائل فرهنگی نیز گفت: یک سری چالش‌ها در این زمینه وجود دارد اما وزارتخانه‌های مثل آموزش عالی و غیره باید تلاش کنند تا ساختار اقتصاد مقاومتی در این زمینه درست شود.

 

*مجلس نماد بروز اختلاف آراء است
 

باهنر در رابطه با برخی اختلافات موجود در صحن علنی بهارستان گفت: مجلس تنها نماد و نمود همه تفکرات کشور است چرا که در این خانه از همه نمونه‌ها حضور دارند لذا اصولاً مجلس نماد بروز اختلاف آراء است شاید در طول دوره مجلس یک مصوبه نداشته باشیم که به اتفاق آراء تصویب شود و این ساختار مبتنی بر اقلیت و اکثریت است.
 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با بیان این مطلب که اقلیت هم دارای تریبون باز هستند، اضافه کرد: در استیضاح وزیر علوم ما هم علاقه‌مند نبودیم اتفاق بیفتد و برخی تصور می‌کنند تندروهای مجلس وی را عزل کردند اتفاقاً در فراکسیون رهروان ولایت موضع موافق ومخالف با اختلاف بسیار نزدیکی منجر به جمع بندی نهایی شد.
 

باهنر در ارتباط با ارزیابی از عملکرد اقتصادی دولت تصریح کرد: افکار عمومی از مجلس توقع دارند تا مسائل اقتصادی حل شود ما هم تلاش می‌کنیم در این زمینه اما بحث اجرایی در دست دولت است و مطالبه عمومی جامعه حل تمامی مشکلات اقتصادی است.
 

وی افزود: مسائلی که در مورد آموزش عالی مطرح شد شاید میان فرهنگیان و آموزش عالی بحث‌های زیادی صورت گرفت اما بین عامه جامعه چنین موضوعی مطرح نبود هر چند که باز هم می‌گویم ما تمام تلاش خود را کردیم که این استیضاح اتفاق نیافتد.
 

باهنر کنترل سطح عمومی قیمت‌ها توسط دولت را موفق دانست وبیان کرد: شتاب گرانی و رشد قیمت‌ها کند‌تر شده است و گزارش‌های ارائه شده از سوی رئیس دولت قابل قبول و دفاع است.
 

وی بحث اشتغال و تولید را از دیگر مباحث موجود در حیطه اقتصادی ارزیابی کرد و گفت: در این باره لایحه‌ای تقدیم مجلس شده که فوریت آن با تعداد بالا به تصویب رسیده اما به هر حال ما سعی می‌کنیم رسیدگی کنیم هر چند که رکود سنگین است وباید تلاش‌های کوتاه مدت ضربتی از سوی دولت اتفاق افتد.

 

*عملکرد اقتصادی دولت در یک سال گذشته قابل دفاع است
 

باهنر افزود: عملکرد اقتصادی دولت در یک سال گذشته قابل دفاع است.
 

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در رابطه با تشکیل حزب لاریجانی چه نظری دارید، گفت: این سئوال را از خود وی بپرسید.
 

رییس جبه پیروان خط امام و رهبری به بحث نظارت برعملکرد مطبوعات وصدا و سیما نیز اشاره کرد و گفت: طبق آئین نامه کسانی که داوطلب هستند به کمیسیون مربوطه مراجعه می‌کنند و کمیسیون باید دو برابر میزان نیاز، نماینده به صحن علنی معرفی کند اما کمیسیون فرهنگی تعداد زیادی از داوطلبین را حذف کرد.
 

وی با بیان این مطلب که در زمان تذکر، تصمیم گیرنده رئیس مجلس خواهد بود، یادآور شد: کمیسیون فرهنگی قاطعانه دو برابر را معرفی کرد اما نیروهای که قبول نداشت معرفی نشدند لذا ریاست مجلس هم تصمیم گرفت مجدداً بحث مربوطه را به کمیسیون فرهنگی ارجاع دهد.
 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین به کنگره جامعه اسلامی مهندسین که قرار است پنج شنبه هفته جاری برگزار شود، اشاره کرد و با بیان اینکه در این کنگره از آیت الله موحد کرمانی به عنوان قائم مقام آیت الله مهدوی کنی جهت سخنرانی دعوت شده است، خاطرنشان کرد: در این کنگره گزارشی از عملکرد دو سالانه حزب ارائه شده و برنامه‌های دو سال آینده نیز تشریح خواهد شد. همچنین اصلاحاتی در مورد مرامنامه صورت خواهد گرفت و پس از آن انتخابات شورای مرکزی متشکل از ۲۱ عضو اصلی و ۵ نفر علی البدل انجام خواهد شد و در ‌‌نهایت بیانیه پایانی قرائت می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار