آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۱۰۳۵
نیک ضمیر:

دانشجویان متاهل 30 میلیون تومان وام می‌گیرند

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای دانشجویان متأهل مشکل کمبود خوابگاه داریم به همین دلیل با صندوق رفاه دانشجویی برنامه‌ای داریم تا به صورت ودیعه مسکن وامی تا سقف 30 میلیون تومان به دانشجویان متأهل بدهیم.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، عبدالرحیم نیک‌ضمیر در حاشیه ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور در جمع خبرنگاران گفت: تقویت فرآیندهای هنری و اوقات فراغت دانشجویان در قالب کانون‌های دانشجویی از جمله برنامه‌هایی است که دنبال می‌شود و باید این برنامه‌ها در مسیری اجرا شود که به سالم‌سازی فکر دانشجویان بینجامد.

 

وی ادامه داد: ارتقای وضعیت ورزش و تربیت بدنی دانشجویان یکی از موضوعات دیگری است که برای دانشجویان علوم پزشکی کشور در نظر گرفته شده و از نظر فرهنگی نیز به دنبال آن هستیم تا دانشجویان از نظر فکری و فرهنگی در مسیر درستی هدایت شوند.

 

نیک‌ضمیر در مورد وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: امسال کمبودی نداریم به طوری که امروز خوابگاه سمیه واقع در خیابان مطهری با هزینه 600 میلیون تومان برای دانشجویان دختر به عنوان یک خوابگاه مجردی و با ظرفیت 500 نفر افتتاح خواهد شد.

 

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: همچنین قرار است زمینی در منطقه اشرفی اصفهانی به عنوان یک خوابگاه 10طبقه و به صورت پردیس راه‌اندازی شود.

 

وی با انتقاد از اینکه برای خوابگاه‌های متأهلان به خوبی کار نشده گفت: یکی، دو خوابگاه وجود دارد که بخشی از آن برای دانشجویان متأهل و بخشی دیگر برای دانشجویان مجرد است با این وجود با صندوق رفاه دانشجویی برنامه‌ای داریم تا به صورت ودیعه وامی تا سقف 30 میلیون تومان را به دانشجویان متأهل بدهیم تا با این مبلغ بتوانند خانه‌ای را اجاره کنند.

 

نیک‌ضمیر گفت: برخی از خوابگاه‌ها به صورت خودگردان اداره می‌شوند که هزینه‌ای ندارند و به دنبال آن هستیم تا برای دانشجویان متأهل نیز ایجاد شود. این در حالی است که تعداد دانشجویان متأهل ممکن است 5 برابر بیش از متقاضیان خوابگاه باشد اما آمار دقیقی از آن را نداریم.

 

وی گفت: خوابگاه برای دانشجویان مجرد برای مهر و بهمن ماه مشکلی ندارد اما برای دانشجویان متأهل مشکل داریم که باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای آن انجام شود.

 

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین در مورد اعطای وام دانشجویی گفت: سقف وام دانشجویی در سال جاری هنوز افزایش نیافته است و همان یک تا 3 میلیون تومان به دانشجو داده می‌شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار