برپایی نمایشگاه صهيونيسم و ديکتاتوری رسانه در دانشگاه صنعتی ارومیه
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۲۵۵۰

برپایی نمایشگاه صهيونيسم و ديکتاتوری رسانه در دانشگاه صنعتی ارومیه

نمایشگاه صهيونيسم و ديکتاتوری رسانه با محوريت مقاومت قهرمانانه مردم غزه در دانشگاه صنعتی ارومیه برپا شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، نمایشگاه صهيونيسم و ديکتاتوری رسانه با محوريت مقاومت قهرمانانه مردم غزه با موضوع و چارچوب اصلی نقش و جايگاه سلطه رسانه ای بنگاه‌های خبری تحت نفوذ صهيونيسم در دانشگاه صنعتی ارومیه برپا شده است.

 

این نمایشگاه در بخش عکس، پويانمايی و کتب و مراجع تخصصی برگزار شده و زوايا و نکات مبهم اين سيطره شيطانی در معرض ديد علاقمندان قرار گرفته است.

 

تمرکز اصلی در اين نمايشگاه بر اين محور استوار است که لابی صهيونيستی چگونه و به چه نحو ابزار رسانه را در راستای مطامع شوم خود در اختيار داشته و رسالت خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مستقل را تحت‌الشعاع قرار داده است.

 

لازم به ذکر است، به دليل استقبال چشمگير دانشگاهيان از این نمايشگاه زمان آن چهار روز متوالی تمديد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار