کد خبر:۳۵۶۲۶۶

دانشگاه صنعتی شریف به پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری امکان تغییر رشته می‌دهد

دانشگاه صنعتی شریف در اطلاعیه‌ای اعلام کرد امکان تغییر رشته برای ورودی‌های جدید این دانشگاه وجود دارد.

به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو" دانشگاه صنعتی شریف در اطلاعیه‌ای به پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی 1393 اعلام کرد: دانشجویانی که رتبه کشوری آنها بین 151 تا 500 است تا پایان روز یکشنبه 20 مهر ماه فرصت دارند تا درخواست خود برای تغییر رشته را به دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال کنند.


متن این اطلاعیه به این شرح است: پذیرش درخواست‌های این متقاضیان مشروط به موافقت دانشکده مقصد است و پس از 20 مهر ماه هیچ‌گونه درخواستی پذیرفته نمی‌شود.


همچنین دانشگاه شریف در اطلاعیه دیگری اعلام کرد: رتبه‌های کشوری بین  1 تا 150  نیز چنانچه در هر رشته این دانشگاه توسط سازمان سنجش قبول اعلام شدند می‌توانند با تکمیل فرم تغییر رشته از همان ابتدای ورود به دانشگاه به هر رشته دیگر که مورد علاقه آنها باشد تغییر رشته داده و ثبت نام کنند.


این دانشجویان باید تا آخر مهر ماه 1393 درخواست تغییر رشته خود را به دفتر معاونت آموزشی دانشگاه تحویل دهند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار