آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۶۶۸۳
باشه‌آهنگر، جلیلی، حمیدنژاد، راعی و مرادپور

داوران فیلم‌های کوتاه مسابقه سینمای ایران جشنواره مقاومت معرفی شدند

 از سوی روابط عمومی جشنواره مقاومت داوران فیلم‌های کوتاه مسابقه سینمای ایران جشنواره مقاومت معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو» از سوی روابط عمومی جشنواره مقاومت داوران فیلم‌های کوتاه مسابقه سینمای ایران جشنواره مقاومت معرفی شدند.

ابوالفضل جليلي متولد 1336 ساوه، فارغ التحصيل كارگرداني و بازيگري از دانشكده هنرهاي دراماتيك است. جلیلی تاکنون جایزه‌های بین‌المللی متعددی از جمله جایزه شیر طلایی جشنواره ونیز، جایزه پلنگ نقره‌ای جشنواره لوکارنو و جایزه بهترین فیلم جشنواره دوربان را به‌دست آورده است و فعاليت سينمايي را با كارگرداني فيلم‌هاي كوتاه در دهه 50 آغاز كرد. در کارنامه سینامیی جلیلی ساخت 12 فیلم از جمله گال،رقص خاک،گل یا پوچ و حافظ دیده می‌شود.

 

عزيزالله حميدنژاد متولد 1338 در گرمسار است. وي از سال 1356 با ساخت فيلم مستند به شيوه سوپر هشت در سينماي آزاد تهران كار خود را شروع كرد. شروع فعالیت سینمایی وی  با فیلم "آوای غیب" (سعید حاجی میری) به عنوان عکاس در سال ١٣٦٢ بوده است.

 

هور در آتش،ستارگان خاک،شکوفه‌های سنگی و اشک سرما از جمله اثار مطرح سینمای دفاع مقدس به کارگردانی حمیدنژاد هستند.

 

مجتبي راعي متولد 1336 اصفهان، فارغ التحصيل كارگرداني سينما از دانشكده سينما تئاتر دانشگاه هنر است. وي نخستين فيلمش، با نام «انسان و اسلحه» را به عنوان پايان نامه تحصيلي ارائه داد و اين آغازگر فعاليت حرفه اي او بود. راعي در كنار كارگرداني و نويسندگي به تدريس كارگرداني نيز مشغول است.

 

در کارنامه سینمایی راعی ساخت 11 فیلم دیده می‌شود که عصر روز دهم،سفر به هيدالو،صنوبر،جنگجوي پيروز،  تولد يك پروانه و غزال از جمله آثار مطرح او هستند.

 

احمد مرادپور متولد 1339 تهران است. وي فعاليت هنري را با تلويزيون آغاز كرد و سينماي حرفه اي را با ساخت فيلم «سجاده آتش» تجربه نمود. از ديگر فعاليت هاي او ميتوان به ساخت فيلم هاي آموزشي و تبليغاتي، تدوين برنامه هاي تلويزيوني و مشاركت در ساخت برنامه هاي مستند و تلويزيوني اشاره كرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار