کد خبر:۳۵۷۰۷۸
مدیر اجرایی پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان عنوان کرد:

اختصاص ۳۰ سکه به بخش پژوهش مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان

مدیر اجرایی پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان از اختصاص ۳۰ سکه به عنوان جوایز ۶ نفر برتر بخش پژوهشی این دوره از مسابقات خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، زهرا نقی‌زاده، مدیر اجرایی پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان در خصوص جوایز این دوره از مسابقات گفت: بخش پژوهش این دوره از مسابقات در دو محور روش‌شناسی پژوهش‌های میان‌رشته‌ای قرآن کریم و همچنین محور وحدت اسلامی برگزار می‌شود.


وی ادامه داد: هر یک از این دو محور کلی، حدود 20 زیرشاخه دارد که علاقه‌مندان از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی  www.muslimstudents.ir با نحوه ارسال آثار آشنا شوند. همچنین پایا‌ن‌نامه‌هایی که طی دو سال اخیر دفاع شده‌اند و موضوع آنها مرتبط با محور مسابقات است، نیز می‌تواند در این بخش شرکت داده شوند.


نقی‌زاده خاطرنشان کرد: کمیته علمی بخش پژوهش پنجمین مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان در راستای ارتقای کیفی سطح رقابت‌ها در بخش پژوهش، به دنبال اخذ رتبه علمی – پژوهشی برای بخش پژوهش از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.


وی توضیح داد: علاقه‌مندان می‌توانند تا 30 آبان ماه اصل مقاله خود را بر اساس شیوه APA، از طریق پایگاه مذکور که لینک ارسال مقاله به آن اضافه شده است، برای دبیرخانه بفرستند و نتایج نهایی ارزیابی آثار تا 30 آذر ماه سال جاری اعلام می‌شود.


معاون فعالیت‌های قرآنی سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور با اشاره به اختصاص 30 سکه تمام بهار آزادی برای نفرات اول تا سوم بخش پژوهش مسابقات بیان کرد: در بخش مقاله و پایا‌ن‌نامه به نفر اول، 7 سکه تمام بهار آزادی، به نفر دوم، 5 سکه تمام بهار آزادی و به نفر سوم، 3 سکه تمام بهار آزادی تعلق می‌گیرد.


مدیر اجرایی پنجمین مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان گفت: تعریف مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم و تمایز آن با بررسی و مقایسه تطبیقی، تفسیر علمی، نقد و بررسی و دیگر عناوین مشابه، گونه‌شناسی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم، روش تحقیق در مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم، قرآن کریم و رابطه منطقی آن با سایر علوم، محدوده و حوزه بکارگیری علوم و معارف قرآنی در علوم مختلف، نقش قرآن کریم در تحول علوم انسانی، مبانی علوم در قرآن کریم، ضرورت آسیب‌شناسی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم، تفسیر به رأی و مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم و ... از جمله محورهای اول بخش پژوهشی است.


وی در پایان یادآور شد: در محور وحدت اسلامی که دومین محور بخش پژوهش این دوره از مسابقات است، مفهوم، مبانی و ضرورت وحدت اسلامی، فرصت‌ها و چالش‌های وحدت اسلامی، راهکارها و عوامل موثر در تحکیم وحدت امت اسلامی، سیره پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) در تحکیم وحدت اسلامی، نقش خواص و اندیشمندان اسلامی در ایجاد و تحکیم وحدت اسلامی، جایگاه کشورهای اسلامی در وحدت مسلمانان و فرق اسلامی، موانع درونی و بیرونی تحکیم وحدت امت اسلامی، نقش روابط سیاسی، تجاری، اقتصادی و ... در تحکیم روابط و وحدت جوامع اسلامی از زیرشاخه‌های این محور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار