عصاری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص ادغام معاونت فرهنگی و دانشجویی در این دانشگاه و واکنش های متعددی که از سوی تشکل های دانشجویی با این موضوع روبه رو بوده گفت: هر دانشگاه طبق چارت سازمانی مشخصی معاونت های خود را تعیین می کند مانیز در سال 85 چارت سازمانی دانشگاه را که منطبق بود بر مجتمع آموزش عالی و با تصویب وزارت علوم در هیئت امناء به تأیید رساند.
رئیس دانشگاه جندی شاپور دزفول ادامه داد: هر دانشگاه براساس امتیازبندی یک چارت سازمانی به آن تعلق می گیرد و برای مثال قطعا اجازهای که به دانشگاهی نظیر تهران داده می شود به دانشگاه های شهرستان داده نمی شود.
وی افزود: پس از سال 85 که این چارت سازمانی به تصویب رسیده بود و پس از آن لازم بود این چارت سازمانی بازنگری شود و مصوبه ای هیئت امناء رانیزداشته باشداما تاسال 90 هیچ اقدامی صورت نگرفت.
عصاری در ادامه بیان داشت: در سال 90نامه ای از سوی مقام وزارت به دانشگاه داده شد که براساس آن تعدادی از دانشگاه ها از جمله دانشگاه جندی شاپور اجازه داشتند معاونت فرهنگی اجتماعی را در دانشگاه ایجاد کنند اما این مجوز به تنهایی کافی نبود چرا که باید مجدد تشکیلات نیز آن را تأیید می کرد و سپس به هیئت امناء می رفت و مصوبه می گرفت.
وی ادامه داد: بر همین اساس لازم بود چارت دانشگاه اصلاح شودکه این موضوع را جدا در هیئت رئیسه مطرح کردیم و ده تا 125 جلسه کارشناسی در این خصوص برگزار شد و در اولین نشست این جلسات نیز مقرر شد ابتدا این موضوع با وزارتخانه مطرح شود و کلیات و چارت بندی اصلی آن گرفته شود.
رئیس دانشگاه جندی شاپور در ادامه اظهار داشت: طی این جلسات شنیده ها حاکی از این بود که براساس سیاست های چابک سازی و کوچک کردن معاونت های دانشگاه ها مقرر شده بود هر دانشگاه سه معاونت داشته باشد و تعداد خاصی از دانشگاه ها که بتوانند امتیاز هزار پژوهشی را کسب کنند چهار معاونت را داشته باشند و در موارد استثنا نیز پنج معاونت داده می شود و به همین دلیل و شاید به این خاطر که قانون تا زمانی که به تصویب نهایی نرسیده بتواند تعداد معاونت های دانشگاه را افزایش دهیم این موضوع را به هیئت امنا برد.
وی افزود: با توجه به رویکرد آموزش عالی که دانشگاه ها باید به سمت دانشگاه های نسل سوم بروند زمانی که موضوع مطرح شد گفتند که هیچ دانشگاهی نبایدبدون معاونت پژوهشی باشد.
وی ادامه داد: هم پیشنهاد چهار معاونت و هم پیشنهاد پنج معاونت را مطرح کردیم که به طور کلی با پنج معاونت به دلیل استدلال های که آورده شده مخالفت شد در خصوص چهار معاونت نیز معاونت های دانشجویی، آموزشی، پژوهشی و مالی اداری از جمله الزامات هردانشگاه است اما من تأکیدکردم که مامعاونت فرهنگی اجتماعی لازم داریم و آنچه ما پیش ازاین داشتیم تنها یک معاون بود اما تأکید ما بر توسعه معاونت است.
عصاری در ادامه تصریح کرد: همچنین طبق تصمیماتی که وزارت علوم اتخاذ کرده مقرر شده است براساس سیاست های که اعمال می شود طی یک دوره چهار تا پنج ساله کلیه خدمات دانشجویی برون سپاری شود و معاونت دانشجویی تنها یک اداره باقی می ماند و به همین دلیل ما معاونت فرهنگی اجتماعی دانشجویی ایجاد کردیم و این به این معناست که ما امسال موفق شدیم معاونت فرهنگی اجتماعی داشته باشیم در حالی که تاکنون یک معاون داشتیم و در ضمن اینکه بخش دانشجویی نیز خیلی نامرتبط بااین موضوع نیست و براساس دوره چهارساله ای که کلیه خدمات دانشجویی برون سپاری می شود این معاونت تبدیل به یک اداره و ستاد می شود و آنچه باقی می ماند معاونت فرهنگی اجتماعی است که ساختار کلی راتشکیل می دهد.
وی درادامه بیان داشت: براساس چارتی که پیش از این دانشگاهداشت ما نمی توانستیم مدیر فرهنگی و اجتماعی داشته باشیم امااکنون آن را ایجاد کرده ایم و در سالی که سال فرهنگ و تأکیدات مقام معظم رهبری است که بر روی فصل فرهنگ بوده دانشگاه جندی شاپور بر روی این زمینه گامبرداشته اما به جای تقدیر با مخالفت روبه رو شده است.
رئیس دانشگاه جندی شاپور خاطرنشان کرد: همه دانشجویان اطمینان داشته باشند با ایجاد معاونت فرهنگی اجتماعی دانشجویی نه تنها به امکانات مالی و اعتباری بخش فرهنگی لطمه ای وارد نمی شود بلکه سیاست ما آن است که از پتانسیل های معاونت دانشجویی نیز در این معاونت استفاده کنیم و توجهات نه تنها کم نمی شود بلکه روز به روز به آن افزوده می شود.