«هنر»نمايي سياه!!
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۷۶۳
نقد و بررسی چهاردهمين جشنواره بين المللي تئاتر آييني – سنتي

«هنر»نمايي سياه!!

  از ابتدا تا انتها، در وقيح ترين شكل ممكن و با زشت ترين و مستهجن ترين «ادوات» تصويري و زباني، فضايي مملو از «قرتي بازي» شاهد چشم چراني، صيغه گري، اشارات و كنايات به اسافل اعضا، فحش هاي ركيك، حركات خشن و عصبي و ... بوده و «هنر» نمايي (!) سياه و اطرافيانش را به نظاره نشستيم.

در جشنواره تئاتر آييني – سنتي، در دومين روز برگزاري، تئاتري اجرا شد، به نام «حلقه هاي مبارك»؛ معجوني از حركات و سكنات زننده و مستهجن، مقادير معتنابهي ديالوگ هاي مبتذل و ممنوعه، جمعي رقاص و رقاصه به مدد غفلت و مرعوبيت مديران و برگزاركنندگان اين جشنواره، در قامت تئاتري آييني – سنتي – كدام آيين؟ كدام سنت؟ - هر آنچه از سخافت و حقارت و رقص و ابتذال كه در چنته داشتند، به روي صحنه آوردند و به خورد تماشگران دادند!

از ابتدا تا انتها، در وقيح ترين شكل ممكن و با زشت ترين و مستهجن ترين «ادوات» تصويري و زباني، فضايي مملو از «قرتي بازي» - واژه اي شايسته تر از اين نيافتيم – شاهد چشم چراني، صيغه گري، اشارات و كنايات به اسافل اعضا، فحش هاي ركيك، حركات خشن  و عصبي و ... و البته مطرب گري و رقص – رقصي ممتد و مستمر در شكل روحوضي و كاباره اي و از سخيف ترين و نازل ترين شكل آن – بوده و «هنر» نمايي (!) سياه و اطرافيانش را به نظاره نشستيم.

واقعيت آن است كه قصه همان است كه بوده و عوض كردن اسم و تابلو، تغيير چنداني در اصل قضيه پديد نمي آورد.

عده اي بازيگر لوده و دلقك صفت دور هم جمع مي شوند تا با رقص و جوك هاي زننده و شوخي هاي زننده تر و ... و چيزهايي از اين دست، اهالي لهو و لعب را براي مدتي سرمست و نئشگي شان را تحریک كنند!

بدليل شدت استهجان الفاظ و حركات اين اثر و امثالش از ذكر آنها معذوريم.

فقط به همين اشاره بسنده مي كنيم كه مركز هنرهاي نمايشي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان متولي برگزاري اين محافل لهو و لعب، از آنجا كه مثل هميشه با توجيه و اغفال و انكار، از ميدان پاسخگويي در اين دنيا فرار خواهد كرد، بهتر است فكري به حال «دادگاه» آخرت كند كه در آن، فراري در كار نيست «و لايمكن الفرار من حكومته»!

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار