آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۷۸۲۲

کشتی‌گیران پیام نور گلستان بر سکوی سوم کشوری ایستادند

دانشگاه پیام نور استان گلستان در رقابت‌های قهرمانی کشتی دانشگا‌ه‌های پیام‌نور سراسر کشور موفق به کسب مقام سوم مسابقات کشتی آزاد شد.
کشتی‌گیران پیام نور گلستان بر سکوی سوم کشوری ایستادند

به گزارش "خبرگزاری دانشجو"؛ تیم کشتی دانشگاه پیام‌نور استان گلستان با اعزام 12 بازیکن در دو بخش فرنگی و آزاد در سری رقابت‌های کشتی دانشگاه‌های پیام‌نور کشور که از 23 تا 25 شهریور ماه برگزار شد، توانست  با کسب 36 امتیاز پس از استان‌های مازندران و البرز در جایگاه سوم کشتی آزاد قرار گیرد.


در این سری از مسابقات مصطفی شجاعی در وزن 65 کیلوگرم مدال برنز، محسن ایران‌نژاد در وزن 72 کیلوگرم و یوسف لامعی در وزن 97 کیلوگرم مدال نقره و علی قاسمی در وزن 86 کیلوگرم از استان گلستان مقام پنجم کشتی آزاد دانشگاه‌های پیام نور سراسر کشور را بدست آوردند.

 

 افتخارآفرینان کشتی فرنگی نیز مصطفی ابراهیمی در وزن 59 کیلوگرم و آرمین رحیمی در وزن 71 کلیوگرم نیز پس از یک رقابت تنگاتنگ به عنوان سومی این دوره از مسابقات دست یافتند.


 لازم به ذکر است، در این دوره از مسابقات 350 کشتی‌گیر در قالب 27 تیم کشتی آزاد و 26 تیم کشتی فرنگی از دانشگاه‌های پیام نور سراسر کشور بر روی تشک رفتند.


همچنین کاروان اعزامی کشتی دانشگاه پیام‌نور گلستان در شش وزن فرنگی و شش وزن آزاد به سرپرستی سید مهدی غفاری و مربی‌گری احمدرضا درزی راهی مسابقات خرم آباد شدند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار