مانور مشترک دریایی ایران و چین 2مهر برگزار می‌شود/ رونمایی از ناوشکن دماوند و زیردریایی فاتح
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۷۹۷۵
امیر سیاری در جمع خبرنگاران مطرح کرد

مانور مشترک دریایی ایران و چین 2مهر برگزار می‌شود/ رونمایی از ناوشکن دماوند و زیردریایی فاتح

فرمانده نیروی دریایی ارتش از برگزاری تمرین مشترک دریایی ایران و چین در دوم مهرماه خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» امیر حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه مراسم رژه نیروهای مسلح در جمع خبرنگاران، گفت: رزمایش دریایی ولایت 93 در آینده نزدیک برگزار می‌شود.

 

وی افزود: هدف از برگزاری این رزمایش تأمین امنیت مرزهای کشورمان در آب‌های سرزمینی و منطقه نظارت و آب‌های آزاد دنیاست.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: ناوگروه چینی در بندرعباس پهلو گرفته است. دو فروند ناوشکن بزرگ چین به ایران اعزام شده‌ و در حال بازدید از توان ساخت و ساز و آموزشی نیروی دریایی ارتش است.

 

امیر سیاری تصریح کرد: روزی که این ناوگروه بخواهد خارج شود تمرین مشترک دریایی با نیروی دریایی ارتش خواهد داشت که احتمالا دوم مهرماه خواهد بود و در این تمرین مشترک تبادل اطلاعات، امداد و نجات و توان عملیاتی دنبال می‌شود.

 

وی در پایان از رونمایی ناوشکن دماوند و زیردریایی فاتح در 7 آذرماه خبر داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار