کد خبر:۳۵۸۲۰۸
باکری در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو"؛

استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی از امروز ممنوع است

دبیر انجمن صنایع لبنی با اشاره به هفت قلم کالایی که در فرآیند تولیدشان از روغن پالم استفاده می‌شد، گفت: تا زمان بازنگری و ابلاغ استاندارد چربی‌های گیاهی قابل مصرف در صنایع لبنی و غذایی، استفاده از روغن پالم در این صنایع ممنوع است.
رضا باکری، دبیر انجمن صنایع لبنی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، در خصوص ممنوعیت مصرف روغن پالم در صنایع لبنی گفت: باید منتظر بمانیم تا استاندارد چربی‌های گیاهی قابل مصرف در صنایع لبنی و غذایی بازنگری و ابلاغ شود و تا آن زمان استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی ممنوع است.
 
وی در پاسخ به این سوال که در کدامیک از محصولات لبنی روغن پالم استفاده می‌شود، اظهار داشت: پنیر آنالوگ، پنیرهای خامه‌ای، پنیر سفید با چربی گیاهی، پنیرهای پیتزا، پنیرهای پروسس شده، خامه گیاهی قنادی و کره گیاهی هفت محصولی بودند که در فرآیند تولیشان از روغن پالم استفاده می‌شد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار