آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۹۸۹۸
آقای رئیس تلفن همراهش در دسترس نیست

صندوق حمایت از خبرنگاران و هنرمندان در "کما"/ وقتی "خبرنگاران" خود سوژه مطلب خودشان می‌شوند

علی‌رغم مراجعه به پایگاه اینترنتی صندوق حمایت از خبرنگاران و هنرمندان و ورود به قسمت عضویت در صندوق، پس از وارد کردن اطلاعات فردی مورد نیاز، برای نهایی شدن ثبت‌نام از متقاضی ثبت‌نام درخواست شماره تلفن همراه می‌شود که "کد امنیتی" برای متقاضی از طریق پیامک ارسال شود اما پس از ثبت شماره تلفن، در نهایت هیچ کد امنیتی برای نهایی کردن ثبت‌نام از سوی صندوق حمایت برای متقاضیان ارسال نمی‌شود و عملا امکان هیچ ثبت‌نامی برای متقاضیان فراهم نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ 7 روز مانده تا فرصت ثبت نام مجدد خبرنگاران، نویسندگان و هنرمندان در سایت صندوق حمایت از آنان که در سال 83 (اواخر سال 82) در دولت مطرح شد و هیأت وزیران مصوبه آن را اعلام کرد، به اتمام برسد.



در مدت تعیین شده برای ثبت‌نام از میان صدها متقاضی، متاسفانه بسیاری از خبرنگاران و نویسندگان موفق به انجام ثبت‌نام نشده‌اند چرا که علی‌رغم مراجعه به پایگاه اینترنتی این صندوق به آدرس www.honarcredit.ir و ورود به قسمت عضویت در صندوق، پس از وارد کردن اطلاعات فردی مورد نیاز، برای نهایی شدن ثبت‌نام از متقاضی ثبت‌نام درخواست شماره تلفن همراه می‌شود که "کد امنیتی" برای متقاضی از طریق پیامک ارسال شود اما پس از ثبت شماره تلفن، در نهایت هیچ کد امنیتی برای نهایی کردن ثبت‌نام از سوی صندوق حمایت برای متقاضیان ارسال نمی‌شود و عملا امکان هیچ ثبت‌نامی برای متقاضیان فراهم نمی‌شود. 



شاید این عدم فراهم کردن امکان ثبت‌نام جدید بی‌ارتباط با بدهی 38 میلیاردی این صندوق به سازمان تأمین اجتماعی نباشد و اینکه غلامرضا خلیل ارجمندی، مدیرعامل صندوق حمایت از خبرنگاران، نویسندگان و هنرمندان با علم به این مسائل، تماس‌های خبرنگار ما برای پاسخگویی به این مشکلات را بی‌پاسخ می‌گذارد.



آقای رییس باید در نظر داشته باشد که این صندوق حمایت‌کننده خبرنگاران و نویسندگانی است که عمر خود را در راه قلم و همان مواضعی که امام خمینی(ره) به آن اشاره داشتند سپری کردند و صاحبان قلم از فرهیختگان این مرز و بوم برشمرده می‌شوند  اما اینک بدهی یک صندوق حمایتی باعث شده تا حمایتی از این قشر جامعه صورت نگیرد.



گفتنی است ثانیه‌ها پشت سر هم در حال دویدن است و این زمان باقی مانده به زودی تمام می‌شود اما همچنان امکان ثبت‌نام خبرنگاران و نویسندگان و هنرمندان در این سامانه وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار