مراسم دعای عرفه در دانشکده فنی شهید منتظری برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۰۴۰۴
فردا؛

مراسم دعای عرفه در دانشکده فنی شهید منتظری برگزار می‌شود

فردا با حضور دانشجویان و اساتید دانشکده فنی شهید منتظری مراسم دعای عرفه در حسینیه این دانشکده برگزار می‌شود.

وزیری در گفت‌وگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد گفت: فردا مراسم دعای عرفه در دانشکده فنی شهید منتظری با همکاری بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی برگزار می‌شود.

 

مشاور دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در این خصوص ادامه داد: این مراسم از ساعت 14 در مسجد حسینیه این دانشکده برگزار و تا ساعت 17ادامه دارد و در انتهای دانشجویان در برنامه افطاری شرکت خواهند کرد.

 

وی ادامه داد: در ابتدای این مراسم حجت الاسلام جباریان، نماینده نهاد رهبری دانشکده فنی شهید منتظری به سخنرانی می‌پردازد و با حضور مداح مراسم دعای عرفه آغاز و تا ساعت 17 ادامه دارد.

 

وزیری در پایان حضور دانشجویان را در این مراسم را بر اساس روال هرساله بسیار خوب دانست و خاطر نشان کرد: هر ساله در این مراسم حدود 250 دانشجو شرکت دارند؛ که به دلیل روزه بودن اکثر دانشجویان برنامه افطاری همه ساله در پایان این مراسم برگزار و از دانشجویان جهت شرکت در این ضیافت الهی دعوت می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار