کد خبر:۳۶۰۵۵۹
به منظور بررسی موضوع پوشش در دانشگاه؛
تشکیل کمیتههای تخصصی حجاب و عفاف در دانشگاه الزهراء (س)
سه کمیته تخصصی فرهنگی، علمی ـ پژوهشی و قانونی جهت پیگیری مسائل مطروحه در خصوص حجاب و عفاف و نحوه پوشش در دانشگاه الزهراء (س) آغاز به کار کرد.
به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، اولین جلسه کمیته صیانت از حجاب و عفاف در سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳ با حضور ۱۵ نفر از اعضای این کمیته و چندتن از اساتید دانشگاه برگزار شد.
اعضای شرکت کننده در جلسه به بحث و تبادل نظر پیرامون مسئله پوشش در دانشگاه و ارائه همکاریهایی جهت ارتقاء مسئله حجاب و عفاف پرداختند.
در پایان این جلسه مقرر شد سه کمیته تخصصی (کمیته فرهنگی، کمیته علمی ـ پژوهشی و کمیته قانونی) جهت پیگیری مسائل مطروحه در خصوص حجاب و عفاف و نحوه پوشش در دانشگاه تشکیل و آغاز به کار کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.