آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۱۱۱۲
قاضی پور در نطق میان دستور؛

بانک‌ها پدر اقتصاد کشور را درآوردند/ تذکر به زنگنه، ربیعی و طیب‌نیا

نماینده مردم ارومیه به وزرای نفت، و تعاون، کار و رفاه اجتماعی تذکر داد تا از معرفی آشنایان خود به هیات مدیره سهام عدالت پرهیز کنند. 
به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه شنبه در نطق میان دستور خود از رئیس جمهور خواست هر چه زودتر فکری به حال دریاچه ارومیه کند تا وضعیت این دریاچه وخیم‌تر از شرایط فعلی نشود.
 
این نماینده مجلس همچنین در تذکری به وزیر نفت و کار گفت: آقایان زنگنه و ربیعی آشنایان خود را به عنوان هیات مدیره سهام عدالت معرفی نکنند و از این کار پرهیز کنند و گرنه اسامی افراد معرفی شده را افشا می‌کنیم، چرا که سهام عدالت متعلق به طبقه پایین دست است.
 
وی در تذکری به وزیر اقتصاد، گفت: آقای طیب‌نیا چرا هزینه ها را کاهش نمی‌دهید و افراد پردرآمد را از لیست یارانه بگیران حذف نمی‌کنید. بانک ها پدر اقتصاد کشور را درآورده‌اند.
 
این نماینده مجلس در بخش دیگری از نطقش از وضعیت صندوق تامین اجتماعی انتقاد کرد و از لاریجانی خواست مطابق قانون با تخلفات تامین اجتماعی برخورد کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار