کمبود اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد ارومیه کیفیت آموزش را کاهش داده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۲۰۶۴
رئیس دانشگاه آزاد ارومیه؛

کمبود اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد ارومیه کیفیت آموزش را کاهش داده است

رئیس دانشگاه آزاد ارومیه کمبود اعضای هیات علمی دانشگاه را علت اصلی کاهش کیفیت آموزش دانست.

جوان‌پور هروی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در ارومیه، گفت: به نسبت هر ۱۰۰ دانشجو یک هیات علمی در دانشگاه آزاد ارومیه فعالیت می‌کند، در حالی که استاندارد این رویه ۱ به ۳۵ است و اکنون نیازمند جذب دو برابری هیات علمی در دانشگاه آزاد ارومیه هستیم.

 

وی با اشاره به این‌که بیش از 17 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد ارومیه تحصیل می‌کنند، افزود: در حال حاضر 35 رشته کارشناسی ارشد و 9 دوره دکترا داریم که از امسال آغاز شده‌اند، اکنون رویکرد دانشگاه‌ها به سمت رشته‌های تحصیلی ارشد و دکتراست و دانشگاه آزاد ارومیه نیز در صدد است رشته‌های کارشناسی ارشد و دکترا را توسعه دهد.

 

رئیس دانشگاه آزاد ارومیه تصیح کرد: دانشجویان زیادی برای تحصیل به ترکیه، قبرس، آذربایجان و حتی عراق عازم می‌شوند تلاش می‌شود امکانات در داخل کشور ایجاد شود؛ چراکه دانشگاه‌های داخل کشور ظرفیت توسعه رشته‌های دانشگاهی را دارند و یکی از برنامه هایمان جذب هیات علمی با هدف افزایش رشته‌های تحصیلی دانشگاه است و نیز اینکه کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه را ارتقاء دهیم به ویژه در مقاطع دکترا.

 

جوان‌پور هروی ادامه داد: با توجه به اینکه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد ارومیه کم است، آمار حق التدریسی‌ها زیاد است که این امر سبب شده کیفیت آموزشی کاهش یابد.

 

وی گفت: زیرساخت‌های توسعه در دانشگاه آماده است، فضای آموزشی دانشگاه در حال آماده سازی است و با توجه به اینکه سیاست‌ دانشگاه‌ها به سمت بومی سازی است و این نیز نتیجه بخش بوده است.

 

رئیس دانشگاه آزاد ارومیه تصریح کرد: امروز بیش از نصف دانشجویان این دانشگاه مشغول به تحصیلات تکمیلی هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار