آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۲۸۷۰
رئیس دانشگاه آزاد ارومیه:

اقتصاد کشور به جای صنعت محور بودن تجارت محور است

رئیس دانشگاه آزاد ارومیه گفت: اقتصاد کشور ایران به جای اینکه صنعت محور باشد، تجارت محور است.

جوانپور هروی، رئیس دانشگاه آزاد ارومیه در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در ارومیه،‌ گفت: متاسفانه اقتصاد کشور ایران به جای  اینکه صنعت محور و فن آور محور باشد، تجارت محور است و این چرخه باید تغییر یافته و به مسیر واقعی خود بازگردد.

 

وی افزود: در کشور باید هدفگذاری بر این مبنا قرار گیرد که علم تولید شده در دانشگاه‌ها به فن‌آوری تبدیل و منجر به خودکفایی در جامعه شود.

 

رئیس دانشگاه آزاد ارومیه با انتقاد از بی‌توجهی مسئولان به پایان‌نامه‌های دانشجویی تصریح کرد: اگر سرمایه‌گذاری‌های لازم برروی پایانامه‌های برتر دانشجویان صورت گیرد، می‌تواند در رشد و پیشرفت صنعت بسیار موثر باشد.

 

جوانپور هروی گفت: تحریم‌ها نشان دادند که ایران اسلامی در رابطه با فن‌آوری روز دنیا با مشکل مواجه است و دشمنان ایران با استفاده از این خلا درصدد هستند، نظرات خود را بر ایران تحمیل کنند؛ چرا که می پندارند برای اینکه اقتصاد ایران به دانش فنی آن‌ها وابسته است، نظرات آن‌ها را تحت هر شرایطی می‌پذیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار