کد خبر:۳۶۴۲۷۵
یادداشت/

دیدار چهره‌های خاکستری دولت با یکی از سران فتنه / فتنه به دنبال تصاحب کرسی‌های وزارت علوم

از همان ابتدای سر کارآمدن دولت یازدهم با شعار محوری اعتدال، مع الاسف در مواردی این شعار کلیدی دولت، به اشتباه به کار برده شده است که یکی از این موارد، موضوع فتنه است.

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، فتنه ۸۸ کودتایی آمریکایی بود که با هدف براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی، توسط سرویس‌های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی و در هماهنگی کامل و بی‌چون و چرای سران فتنه در داخل شکل گرفت. فتنه‌ای که هزینه‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی فراوانی را بر نظام و ملت ما تحمیل کرد و استقلال و عزت ایران اسلامی را نشانه رفته بود.


آنچه که واضح و مبرهن است آنکه سران فتنه -چه در حصر باشند و چه قِسِر در رفته و در قصر باشند - به سبب طراحی و مدیریت این فتنه و دادن دست دوستی با دشمنان خونی و قسم خورده اسلام و تحمیل هزینه‌های فراوان اقتصادی و امنیتی به نظام، جرمشان کمتر از محاربه نبوده و قطعاً اعدام عادلانه‌ترین حکم برای آن‌ها می‌باشد.


با این تفاسیر، دیدار عده‌ای از چهره‌های خاکستری دولت با سید محمد خاتمی یکی از سران اصلی فتنه ۸۸، در شرایطی صورت گرفته است که رهبر معظم انقلاب در تاریخ پنجم شهریور سال جاری در دیدار با اعضای هیات دولت، مسأله فتنه و فتنه گران را از مسائل اصلی و جزو خطوط قرمز برشمردند و عملاً با نپذیرفتن خاتمی در بیمارستان برای عیادت از ایشان، گناه کار بودنِ این فعال فتنه را به همگان یادآور شدند.


حال این سؤال مطرح است که آیا هدف این افراد از دیدار با این خائن به نظام، چیزی جز حمایت از فتنه ۸۸ است؟! و اینکه این‌ها چگونه به خود اجازه چنین جسارتی را داده‌اند که بر خلاف امر ولایت، پا روی خط قرمز تعیین شده توسط مقام معظم رهبری بگذارند؟!


یکی از اصلیترین اهداف نخاله‌های بر جای مانده از فتنه ۸۸، دست گذاشتن بر روی کرسی‌های مهم دانشگاهی و آموزش عالی در استان‌ها برای تأثیرگذاری بیشتر بر قشر جوان تحصیل کرده به عنوان نخبگان آینده کشور و پیگیری مقدمات فتنه‌های آینده در دانشگاه‌ها است.


جریان فتنه با درک میزان تأثیرگذاری دانشگاه‌ها بر جامعه و در مناسبت‌های گوناگون، برنامه ریزی و تلاش برای در دست گرفتن این سنگرهای مهم علمی را از اولویت‌های اصلی خویش قرار داده است.


لازم به ذکر است، یکی از دلایل اصلی استیضاح فرجی دانا؛ وزیر علوم سابق دولت یازدهم، قرار دادن فعالین فتنه در پست‌های بالای وزارت علوم و ریاست دانشگاه‌های کشور بود به گونه‌ای که حتی معاونین آقای وزیر هم از فعالین فتنه ۸۸ بودند.


اما آن گونه که از شواهد و قرائن پیداست قرار نیست تغییری در رویه دولت پس از برکناری فرجی دانا از وزارت علوم صورت گیرد.


ادامه این روند نه تنها به رشد علمی کشور کمکی نخواهد کرد؛ بلکه با گرفتار کردن فضای دانشگاه‌ها به سیاست زدگی و سیاسی کاری، خدای ناکرده در آینده، کشور را با رکود علمی زیادی مواجه خواهد کرد.


اینکه استاد یکی از دانشگاه‌های بزرگ استان گیلان که سابقه فعالیت در فتنه ۸۸ را در کارنامه دارد، به دنبال تصدّی ریاست یکی از دانشگاه‌های استان است براساس همین درک فضای تأثیرگذاری دانشگاه در کف جامعه است و قطعاً دانشگاه را به مکانی برای جولان نیروهای ضد انقلاب و تندرو مبدّل خواهد کرد.


در اینکه با اقدام به موقع نیروهای ارزشی استان، دیگر اجازهٔ نیل به این منصب به این فعال فتنه داده نخواهد شد تردیدی نیست؛ اما آن چیزی که یک دانشجوی آگاه از ماهیت فتنه ۸۸ را بیش از همه آزرده می‌کند این است که این فعال فتنه چگونه به خود اجازه داده که با وجود داشتن این پروندهٔ سیاه، اقدام به کاندید شدن برای چنین جایگاه مهمی کند؟! و سؤال مهم‌تر آنکه چرا به این شخص، اجازهٔ رسیدن به این مرحله داده شده است؟!


چیزی که واضح است آنکه تا زمانی که فعالین فتنه در وزارت علوم جولان دهند، برای رشد علمی کشور، سرانجام خوبی را نمی‌توان متصوّر بود.
 

فرستنده: محمدمهدی باباهادی- دانشجوی دانشگاه پیام نور رشت،

 

انتشار یادداشت دانشجویان به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط "خبرگزاری دانشجو" نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار