به گزارش خبرنگار "خبرگزاري دانشجو" از ياسوج، هفته پيش معاون فرهنگي دانشگاه ياسوج در يك نشست خبري ضمن تشريح فعاليتهاي فرهنگي اين دانشگاه و برنامههاي پيش روي، از يك اقدام غير قانوني در حوزه فرهنگي اين دانشگاه پرده برداشت.
يوسف نيكروز در اين نشست نامگذاري كتابخانه دانشگاه ياسوج را خارج از چهارچوب و بدون مطرح شدن در شوراي فرهنگي دانشگاه دانست و گفت: براي نامگذاري هر مكاني در دانشگاه بايد شوراي فرهنگي دانشگاه تصميم گيري كند و هر نام گذاري بايد در شوراي فرهنگي به تصويب برسد.
از آنجا كه اين نامگذاري از سوي سرپرست دانشگاه به صورت شبانه و بدون مجوز صورت گرفت، شفافسازي اين مسئول دانشگاهي موجب نگراني برخي از حاميان و همفكران سرپرست دانشگاه شد.
اين نگراني در رسانههاي حامي سرپرست دانشگاه ياسوج به منصه ظهور رسيد و موج جديد تخريب با هجمه به معاون فرهنگي دانشگاه ياسوج آغاز شد.
در اين خبرها دليل شفافسازي نيكروز را، چشم داشت به صندلي رياست دانشگاه ذكر كردند و اين در حالي است كه معاون فرهنگي دانشگاه ياسوج پيش از رسانهاي شدن اين موضوع نسبت به اقدام غير قانوني سرپرست دانشگاه واكنش نشان داده بود.
اين رسانه حامي سرپرست دانشگاه، پاسخ معاون فرهنگي دانشگاه به سوالات خبرنگاران در اين خصوص و تقديرهاي صورت گرفته از موضع معاون فرهنگي را برنامه ريزي شده دانست و شائبه مطرح شدن نيكروز به جاي رمضاني را مطرح كرد.
حال با اين شيوه مديريت خودسرانه سرپرست غير قانوني دانشگاه، كاركرد مجموعه معاونت فرهنگي در دانشگاه چيست و حدود وظايف و اختيارات آنها از ديدگاه جناب سرپرست به چه ميزان از وظايف قانوني خود ميباشد.
آيا مسئولان اين معاونت در دانشگاه مي توانند نسبت به انتصاب غيرقانوني– با توجه به مصاحبه مسئول بازرسي شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه انتصابات سرپرست دانشگاه ياسوج را غير قانوني خواند – يكي از فعالان فتنه 88 در شوراي فرهنگي دانشگاه كه خروجي آن در حوزه وظايف معاونت فرهنگي ميباشد، اعتراض و يا انتقادي داشته باشند و يا ميتوانند به عنوان اعضاي اصلي شوراي فرهنگي دانشگاه نسبت به يك اقدام غير فرهنگي، غير قانوني و خارج از چهارچوب اعتراض بكنند؟
شايد پاسخ گويي صريح و شفاف به رسانهها در خصوص برخي اقدامات سازماندهي شده و مشكوك در دانشگاه باعث نگراني حاميان سرپرست دانشگاه و رسانه هاي وابسته به آنها شده است كه چهره محبوب اين رسانهها را به چهرهاي ديگر تبديل كرده است.
موج تخريب و تهمت به افراد منتقد سرپرست دانشگاه ياسوج براي نخستين بار نيست كه در رسانههاي حامي وي مطرح ميشود، اما سوال اينجاست كه چرا با وجود غير قانوني بودن سرپرست دانشگاه ياسوج، بنا بر گفته مسئول نظارت شوراي عالي انقلاب فرهنگي، حاميان و رسانههاي وابسته به او دست از تخريب و تهمت به منتقدان بر نمي دارند تا به جاي به حاشيه راندن فضاي علمي و فرهنگي دانشگاه به سمت سياسی بازي، با انتقادات و پيشنهادات سازنده به رشد اين حركت علمي كمك كنند.
اميدواريم با توجه به تذكرات مختلف تشكلهاي دانشجويي، مسئولان استاني و كشوري، دانشجويان و اساتيد دانشگاهي و همه دلسوزان انقلاب اسلامي نسبت به سياست زده نشدن فضاي دانشگاه ها، سياسيون استاني و كشوري از بازي دادن مجموعه دانشگاه ياسوج در بازي هاي سياسي خود دست كشيده و اجازه دهند اين مركز علمي كه تا يك سال پيش شاهد رشد فزاينده علمي و فرهنگي آن بوديم، به رشد خود ادامه دهد.