عضويت بيش از سه هزار نفر در بانك اطلاعات فرهنگ مهدوي
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، استاد آقا ديروز در سالن همايشهاي صدا و سيما در اختتاميه جشنواره هاي مهدوي اظهار داشت: با توجه به اينكه در سالهاي پس از انقلاب موضوع مهدويت مورد توجه قرار گرفته است، جشنوارههاي مهدوي كشور برگزار مي شود.
وي افزود: سه جشنواره آخرين منجي، طليعه ظهور و آينده روشن با هماهنگي در موضوعات و پرهيز از موازي كاري و به صورت منضبط كار خود را در قالب ستاد هماهنگي جشنواره مهدوي شروع كردند.
استاد آقا تاكيد كرد: فعاليتهاي ستاد مهدويت برخلاف سالهاي گذشته فقط به دهه مهدويت اختصاص ندارد و در طول سال به اين موضوع پرداخته خواهد شد.
دبير ستاد هماهنگي جشنوارهاي مهدوي گفت: با دعوت از ستاد عالي كانونهاي فرهنگي- هنري مساجد كه 6 هزار كانون را در سراسر كشور دارند و مركز تخصصي مهدويت كه در 20 استان نماينده دارد، برنامههاي مهدويت را در طول سال ادامه مي دهيم.
وي در ادامه افزود: رايزني با مجلس شوراي اسلامي براي تشكيل فراكسيون مهدويت ادامه دارد تا برنامههاي مهدوي كشور در قالب منظم تري به كار خود ادامه دهد.
استاد آقا تاكيد كرد: باشگاه مجازي منجي ياوران در فضاي سايبر در حال شكل گيري است و كساني كه به اين موضوع علاقه مند هستند مي توانند براي عضويت در اين باشگاه در مورد موضوعات مورد علاقه خود در باب مهدويت مطلع شوند.
دبير ستاد هماهنگي جشنوارهاي مهدوي افزود: ايجاد باشگاه خبرنگاران مهدوي در دستور كار ستاد است تا خبرنگاران اين حوزه را با آموزش وارد كار كنند.
وي گفت: دومين جشنواره آخرين منجي در بخشهاي فيلم كوتاه و عكس، رسانههاي ديداري و شنيداري از بين 5600 اثر ارسالي به دبيرخانه جشنواره، آثار برتر خود را در اين رشتهها انتخاب كرده است و نمايشگاهي از اين آثار در مجموعه سعد آباد در حال حاضر برپا است.
استاد آقا در ادامه افزود: چهارمين جشنواره طليعه حضور با حمايت وزارت ارشاد در بخشهاي خوشنويسي، تجسمي، شعر و داستان آغاز به كار كرد و نمايشگاه آثار آن طي 8 روز در شهر قم برپا شد.
دبير ستاد هماهنگي جشنوارهاي مهدوي در پايان گفت: دومين جشنواره آينده روشن توسط موسسه فرهنگي آينده روشن در بخشهاي پژوهشي مقاله، وبلاگ، آثار كودك و نوجوان برگزيدههاي خود را شناخت./انتهاي پيام/