مجلس نيروهاي مسلح را مکلف کرد کارکنان وظيفه معتاد را شناسايي کنند
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، طبق اين مصوبه، اين افراد بايد در واحدهاي مستقل و مخصوص به کارگيري، و براي ترک اعتياد توسط پزشک معالج به مراجع ذي ربط معرفي شوند.
نمايندگان در ادامه بررسي طرح اصلاح موادي از خدمت وظيفه عمومي مصوب کردند که اين سربازان در طول خدمت زير نظر و تحت مراقبت هاي لازم قرار گيرند.
با تصميم مجلس، مدت ترک اعتياد براي يک بار جزو خدمت دوره ضرورت محاسبه مي شود و اين افراد پس از پايان خدمت قانوني، از خدمت ترخيص مي شوند، ولي صدور کارت پايان خدمت منوط به ارائه گواهي ترک اعتياد است.
با تصويب مجلس، همچنين واحدهاي وظيفه عمومي موظف شدند با شناسايي کساني که به مواد مخدر اعتياد دارند آنان را براي ترک اعتياد به مدت شش ماه به مراجع ذي ربط معرفي کنند.
مجلس با تعيين ترکيب شوراي پزشکي سه نفره براي اظهارنظر درباره معافيت مشمولان، نيروهاي مسلح را موظف کرد پزشکان موردنياز شوراهاي پزشکي را به نيروي انتظامي معرفي کنند و در صورتي که تأمين پزشکان مورد نياز از نيروهاي مسلح امکانپذير نباشد نيروي انتظامي از پزشکان غيرنظامي مورد تأييد در شوراي پزشکي استفاده مي کند.
دولت نيز مکلف شد همه ساله هزينه تجهيز و تشکيل شوراي پزشکي و شوراي عالي پزشکي تخصصي، فوق العاده پزشکان عضو شوراهاي ياد شده و همچنين هزينه معاينات تخصصي مشمولاني که از پرداخت هزينه معاينات معافند و نيز ترک اعتياد مشمولان معتاد را در اعتبارات نيروي انتظامي و بيمارستانهاي ذيربط پيش بيني کند./انتهاي پيام/