به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، ناصر سودانی در نشست کمیسیون انرژی اتاق تهران اظهار داشت: مشکلات و خطرات ناشی از کاهش قیمت نفت در آینده نیز امکان بروز و ظهور دارند و راهی غیر از رهایی از بودجه نفتی وجود ندارد.
وی خطاب به فعالان اقتصادی حاضر در این نشست گفت: اینکه دولت چه اقداماتی را باید انجام دهد کافی نیست، بلکه بگویید بخش خصوصی توان اجرای چه فعالیت هایی را برای رفع وابستگی کشور به این بخش دارد.
وی تصریح کرد: دنیا هنوز ایران را باور نکرده و دولتمردان قدرت های بزرگ نیز به این موضوع نرسیده اند که ایران حق دارد در جهان مستقل باشد.
سودانی به اعضای کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی و صنایع ومعادن و کشاورزی تهران توصیه کرد که درخواست های خود را به صورت مکتوب به کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ارائه کنند.
برپایه این گزارش، کاظم دلخوش مشاور معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور نیز طی سخنانی اظهار داشت: فصل تدوین لایحه بودجه سال 1394 و ششمین برنامه توسعه کشور فرا رسیده و از کمیسیون انرژی می خواهیم پیشنهادات خود را برای گنجاندن در این دو لایحه اعلام کند.
به اعتقاد وی، قانون به میزان کافی در کشور وجود دارد، اما بخش زیادی از این قوانین مغفول مانده است، بنابراین کمیسیون یادشده قوانین مغفول مانده در حوزه اقتصاد و انرژی را احصا کرده و مواردی را که دچار ضعف یا نیازمند اصلاح است ، به مجلس اعلام کند.
به گفته وی، عملکرد قوانین در گذشته 35 درصد انحراف داشت اما این میزان اکنون به سه یا چهار درصد کاهش یافته است.
دلخوش، نقش بخش خصوصی در تدوین لایحه بودجه و تدوین برنامه ششم توسعه را مورد تاکید قرار داد و گفت: تدوین این لوایح در معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در دست اقدام است.
وی افزود: کمیسیون اتاق ایران نیز می تواند با کالبدشکافی قوانین گذشته، پیشنهادات خود را در قالب یک یا دو ماده در این لوایح ارایه کند.
وی اظهار داشت: اکنون به نظر می رسد، مواضع بخش خصوصی شبکه ای و جزیره ای است و این رویه حاصلی را به دنبال ندارد.
مشاور معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور خطاب به اعضای کمیسیون انرژی اتاق تهران گفت: خواسته های خود را درلایحه دولت تثبیت کنید، در غیر این صورت چنانچه تصویب این موارد پیشنهادی را به مجلس منعکس کنید، کار سخت می شود.