کد خبر:۳۶۷۹۵
تاکنون هيچ موردي از بيماري آنفلوآنزاي خوکي در بناب مشاهده نشده است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان بناب با اشاره به اينکه تاکنون شش مورد نمونهبرداري در خصوص بيماري آنفلوآنزاي نوع A در شهرستان بناب انجام گرفته است، گفت: تاکنون هيچ موردي از اين بيماري در شهرستان بناب مشاهده نشده است.
دکتر کيومرث مرزپور در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در تبريز، به آماري از سازمان بهداشت جهاني در اين زمينه اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس برآورد اين سازمان ظرف دو سال آينده يک سوم جمعيت جهان يعني نزديک به دو ميليارد نفر به اين بيماري مبتلا شوند.
وي از مردم خواست در صورت مشاهده علائم اين بيماري سريعاً به پزشک معالج و مراکز درماني شهرستان مراجعه کنند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان بناب عزم ملي براي پيشگيري از انتشار ويروس آنفلوآنزاي خوکي را ضروري دانست و خواستار رعايت اصول بهداشت فردي از سوي مردم و همکاري با مسئولان بهداشت براي کنترل اين بيماري شد.
لازم به ذکر است، اخيراً در برخي محافل مبتلا شدن دو نفر از اهالي بناب به آنفلوآنزاي خوکي شايعه شده بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰