سازمانهاي مردم نهاد فرصت جدي براي مبارزه با مواد مخدر هستند
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، محمد صادق فتح اللهي صبح امروز در همايش «پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي با رويكرد اجتماع محور»، با اعلام اين مطلب گفت: متاسفانه علي رغم صحبت هاي مختلفي كه در زمينه اعتياد و مبارزه با آن در جامعه شده است، اما هنوز اين آسيب اجتماعي در بين مردم شناخته شده نيست.
فتح اللهي در ادامه با اشاره به اين مطلب كه هنوز نگاه كلي و اجتماع محوري در جامعه نسبت به مواد مخدر به وجود نيامده است، اظهار داشت: نهاد خانواده به عنوان نهادي تاثيرگذار براي پيشگيري از اعتياد محسوب مي شود كه متاسفانه در حال حاضر هيچ سازمان و يا دستگاهي براي ساماندهي به اين نهاد اجتماعي و برنامه ريزي براي استفاده بهينه از نهاد خانواده در كشور وجود ندارد.
وي در ادامه گفت: سازمان هاي مردم نهاد و NGO ها امروزه به عنوان يك پايگاه بسيج براي مقابله با آسيب مواد مخدر در كشور محسوب مي شوند.
مديركل سازمان هاي مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با بيان اين مطلب كه از ديدگاه ستاد مبارزه با مواد مخدر و دبيركل ستاد تشكلها و نهادهاي مردمي يك فرصت جدي و اساسي براي پيشگيري، درمان و آموزش در حوزه مواد مخدر هستند، اظهار داشت: بايد مطالبات جدي در حوزه مواد مخدر در جامعه صورت گيرد و همه سازمانها و نهادهاي اجتماعي با رويكرد اجتماع محور برنامههاي مدون و مشخصي را براي مقابله با اين بلاي خانمان سوز تهيه، تنظيم و اجرا كنند./انتهاي پيام/