آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۰۸۸۶
رئیس بیمارستان منتصریه مشهد:

بیمارستان منتصریه نیاز به توجه مردم دارد/۲۳ درصد از کلیه‌های پیوندی از بدن فرد زنده گرفته می‌شود

رئیس بیمارستان منتصریه مشهد گفت: بیمارستان منتصریه نیاز به توجه مردم دارد و بدون نگاه باورمند مردم بیماران دیالیزی و در لیست انتظار پیوند این بیمارستان باید بیماری خود را سالیان سال تحمل کنند.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، علی‌اصغر یارمحمدی امروز در نشست خبری بیماران کلیوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن جلسات ساختمان قریشی با بیان این نکته که نیاز است تا مردم به یک باورمندی مناسب نسبت به اهدای عضو بیماران مرگ مغزی برسند، گفت: متاسفانه مردم این باور را در ذهن خود تقویت نکرده‌اند که عضو فرد مرگ مغزی نباید با مرگ وی به زیر خاک برود.

 

وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال 1366 تا به امروز 3000 عمل پیوند کلیه صورت گرفته که تعداد این عمل در بیمارستان منتصریه مشهد که در 1390 تاسیس شده است تا به امروز 500 عمل پیوند کلیه می‌باشد.

 

رئیس بیمارستان منتصریه مشهد در ادامه با بیان این نکته که تا به امروز 25 عمل کبد در منتصریه مشهد انجام شده است، تصریح کرد: پنج عمل قلب و 30 عمل مغز استخوان در این بیمارستان صورت گرفته است. البته عمل ریه، روده و پیوند پوست را نیز برای بیماران سوختگی در این بیمارستان انجام می‌دهیم.

 

یارمحمدی با بیان این نکته که 340 هزار ساعت دیالیز در این بیماستان صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: در این مجموعه 17 دستگاه وجود دارد که سه دستگاه آن برای بیماران خاص مانند ایدزی‌ها و دیابتی‌ها استفاده می‌شود و این در حالی است که 30 تخت بیمارستانی در حال استفاده و برای 30 تخت دیگر فضا ندارم.

 

وی با بیان این نکته که این بیمارستان موقوفه آستان قدس است، ادامه داد: از سوی خانمی با نام احترام السلطنه سالیان گذشته این مکان وقف خاص شده است و در حال حاظر آستان قدس این مکان را پنج ساله در اختیار ما قرار داده است که لازم به ذکر است قرارداد این مکان آذرماه 1394 به پایان می‌رسد.

 

رئیس بیمارستان منتصریه در ادامه با بیان این نکته که امیدواریم مسئولان بیمارستان این مکان را با قرارداد 20 ساله از آستان قدس قرض بگیرند، گفت: در این بیمارستان در حال حاضر چهار اتاق عمل وجود دارد که امید داریم کار خود را گسترش و عمل پیوند پانکراس را نیز در این بیمارستان داشته باشیم.

 

یارمحمدی با اشاره به این موضوع که مردم اجازه ندهند عمل پیوند کلیه از بدن فرد زنده صورت بگیرد نسبت به این امر انتقاد و بیان داشت: در سال گذشته 87 درصد از پیوندهای کلیه از بدن بیمار مرگ مغزی صورت گرفته است و 23 درصد از افراد زنده که این برای ما قابل قبول نیست.

 

وی ادامه داد: باید افراد خودمراقبتی کنند تا به بیماری‌های کلیوی دچار نشوند و از طرفی باید افراد مراقب باشند دچار صدمات شدید منجر به مرگ مغزی نشوند؛ اما در صورت بروز این مشکلات، عضو فرد مرگ مغزی را در صورت نیاز یک فرد دارای حیات جسمی و ذهنی نباید به زیر خاک برد.

 

رئیس بیمارستان منتصریه مشهد در پایان با بیان این نکته که این بیمارستان نیازمند توجه مردمی است، تصریح کرد: منتصریه نیاز به توجه مردم دارد و بدون نگاه باورمند مردم بیماران دیالیزی و در لیست انتظار پیوند این بیمارستان باید بیماری خود را سالیان سال تحمل کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار