کد خبر:۳۷۱۱۰۱
برای شرکت در اجلاس ١٦٦ اوپک
وزیر نفت تهران را به مقصد وین ترک کرد
وزیر نفت برای شرکت در یکصد و شصت و ششمین نشست اوپک، امروز (چهارشنبه، ٥ آذر) تهران را به مقصد وین ترک کرد.
به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، شانا خبر داد: بیژن زنگنه، صبح امروز (چهارشنبه، ٥ آذر) برای شرکت در یکصد و شصت و ششمین نشست سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) که قرار است فردا (پنج شنبه، ٦ آذرماه) در مقر دائمی این سازمان برگزار شود، عازم وین شد.
علی النعیمی، وزیر نفت عربستان روز گذشته (٤ آذر) و عادل عبدالمهدی، وزیر نفت عراق، روز دوشنبه (٣ آذرماه) بعنوان نخستین وزیران کشورهای عضو اوپک در وین حضور پیدا کردند.
به گزارش شانا، نشست ١٦٦ وزیران نفت اوپک ساعت ١٢ و ٣٠ دقیقه روز پنجشنبه (ششم آذر) به وقت تهران در وین برای تعیین سیاستهای تولیدی این سازمان آغاز به کار می کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.