آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۱۵۹۴
انصاریان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

آیت‌الله مهدوی‌‌کنی صیانت و حمایت از رهبری را مقدم بر نظارت می‌دانست

داماد آیت ‌الله مهدوی کنی گفت: آیت الله مهدوی کنی می‌گفتند «ما باید صیانت و حمایت از رهبری توسط خبرگان را داشته باشیم و این رهبری که توسط خبرگان انتخاب شده نیاز به حمایت و صیانت دارد.»

ابراهیم انصاریان در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره نگاه آیت الله مهدوی کنی نسبت به اعمال کردن وظیفه حمایتی خبرگان رهبری از رهبر معظم انقلاب در کنار وظایف نظارتی با بیان این مطلب که تحلیل و برداشت وی از خبرگان یک رویکرد جدید و نو بود، اظهار داشت: بحث تعیین رهبری توسط خبرگان و ادامه شرایطی که باید در حکومت داشته باشد و همچنین فعالیت و حضور تا آخرین لحظات در قانون اساسی درج شده است اما آیت الله مهدوی کنی در این باره یک برداشت فقهی داشتند.

 

وی با تاکید بر اینکه برداشت فقهی آیت الله مهدوی کنی مبتنی بر روایات و اعتقادات اسلامی و ولایت بود اضافه کرد: آیت الله مهدوی کنی می‌گفتند «ما باید صیانت و حمایت از رهبری توسط خبرگان را داشته باشیم و این رهبری که توسط خبرگان انتخاب شده نیاز به حمایت و صیانت دارد.»

 

انصاریان بر فتنه سال ۸۸ اشاره کرد و با بیان اینکه در فتنه سال ۸۸ اصل ولایت فقیه را نشانه گرفته بودند، یادآور شد: چه در تحلیل‌ها چه در بیانیه‌ها و چه در حرکات شاهد بودیم که فتنه ۸۸ با حمایت غربی‌ها از اسرائیل صهیونیست تا رئیس جمهور آمریکا و سران اروپا خواستار پایان حکومت اسلامی و ولایت فقیه بودند.

 

وی تاکید کرد: سوال اصلی اینجاست که چرا سران فتنه این جواب را نمی‌دهند تا فاصله گیری نسبت به حمایت غربی‌ها و اروپا و اسرائیل از این جریان فتنه مشخص شود.

 

داماد آیت الله مهدوی کنی تصریح کرد: مهدوی کنی نظرش این بود که ما باید این حمایت و صیانت را همواره از رهبری داشته باشیم کمااینکه در سال ۸۸ هم این اتفاق افتاد و حمایت و صیانت مجلس خبرگان سایر علما نهاد‌ها و در اصل مردم، وجود داشت.

 

انصاریان با اشاره به اینکه رگه‌هایی از بحث فتنه ۸۸ در برخی از متون هنوز هم مشاهده می‌شود، اضافه کرد: در برخی از مبانی عاشورا،امام حسین علیه السلام، ولایت فقیه و حکومت اسلامی نشانه می‌رود و این حاکی از این مطلب است که هنوز هم دست بردار نیستند.

 

وی یادآور شد: اگر مجلس خبرگان رهبری بحث صیانت را به عنوان ایده‌ای اعتقادی ودینی مطرح کردند یعنی همیشه صیانت از نظام و ولایت فقیه باید وجود داشته باشد.

 

انصاریان با بیان این مطلب که در طول تاریخ از قبیل این مسائل به شکل دیگری در گذشته نیز وجود داشته است، اضافه کرد: ابتدای امر گروه‌های الحادی می‌گفتند که ما امام را قبول داریم اما وقتی نظر امام مخالف آن‌ها شد بلافاصله گفتند که امام از خط خود خارج شد.

 

انصاریان با اشاره به اینکه آیت الله مهدوی کنی بار‌ها به این موضوع اشاره کردند که این مسائل به این دلیل بوده که اعتقاد به ولایت فقیه و نظام اسلامی وجود نداشته اضافه کرد: پس از بیرون کردن شاه ما به عنوان شیعه و مسلمان ولی فقیه را به عنوان نائب برحق امام می‌دانیم و اوست که باید حکومت را براساس مبانی اسلامی و فقهی اداره کند.

 

انصاریان یادآور شد: اگر ما صیانت نکنیم قضایای منافقین که در سال ۶۰ و اوایل انقلاب پیش آمد دوباره رخ می‌دهد.

 

داماد آیت الله مهدوی کنی خاطر نشان کرد: وظیفه مجلس خبرگان به غیر از بحث نظارتی این بود که ابتدا صیانت و حمایت و بعد بحث نظارتی داشته باشند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار