کد خبر:۳۷۱۶۱۶
در هفته منتهی به ۳۰ آبان ماه اعلام شد

ثبات قیمت لبنیات و افزایش ۱۵ درصدی سبزی‌های تازه

در هفته منتهی به 30 آبان ماه، قیمت تخم مرغ 0.3 درصد، برنج 0.3 درصد و حبوب 0.2 درصد کاهش و میوه‌های تازه 0.1 درصد، سبزی‌های تازه 15.3 درصد، گوشت مرغ 0.4 درصد و چای 0.1 درصد افزایش داشت.
ثبات قیمت لبنیات و افزایش ۱۵ درصدی سبزی‌های تازه

به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، متوسط قیمت 11 گروه کالایی در هفته منتهی به 30 آبان ماه منتشر شد که براساس آن، قیمت لبنیات گوشت قرمز، قند و شکر و روغن نباتی بدون تغییر بود.

 

همچنین میوه‌های تازه 0.1 درصد، سبزی‌های تازه 15.3 درصد، گوشت مرغ 0.4 درصد و چای 0.1 درصد افزایش داشت.

 

تخم مرغ 0.3- درصد، برنج 0.3 درصد و حبوب 0.2 درصد کاهش یافت.

 

*لبنیات و تخم‌مرغ

 

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای تمام اقلام بدون تغییر بود. قیمت تخم‌مرغ معاد ل0.3 درصد کاهش یافت و شانه‌ای 80000 الی 105000 ریال فروش می‌رفت.

 

*برنج و حبوب

 

در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک معادل 0.3 درصد کاهش داشت و قیمت برنج داخله درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب بهای لوبیا چیتی معادل 0.7 درصد کاهش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.

 

*میوه‌ها و سبزی‌های تازه

 

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری هندوانه و گوجه‌فرنگی عرضه نمی‌شد و بادنجان و کدو سبز عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن‌ها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد. میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای پرتقال درجه یک و لیموشیرین هر یک معادل 4.9 درصد، نارنگی 3.4 درصد و انار 0.2 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 26.3 درصد افزایش داشت. در گروه سبزی‌های تازه بهای این اقلام این گروه بین 2.9 درصد تا 27.9 درصد افزایش یافت.

 

*گوشت قرمز و گوشت مرغ

 

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود. بهای گوشت مرغ معادل 0.4 درصد افزایش داشت

 

*قند، شکر ، چای و روغن نباتی

 

در این هفته قیمت قند معادل 0.1 درصد کاهش ولی بهای شکر 0.2 درصد و چای خارجی 0.1 درصد افزایش یافت. قیمت انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۵:۴۴
خبرگزاری دانشجو نظراتم را یا اصلا انتشار نمیدهد و یا بعد از برداشتن خبر از روی سایت آن را منتشر میکند همچنین گاها دسترسی به آرشیو اخبارتان را محدود می کنید که این نوع برخورد با نظریات مردمی نوعی بی احترامی به مخاطبان و کسانی که زحمت می کشند و نظریات خویش را جهت اطلاع عمومی و برسم امانت بشما می سپارند تا منتشر گردد و شما براستی امانتدار خوبی نیستید چرا که نه تنها حرمت حرفه خویش را نگه نمی دارید و بر اساس سلیقه ی و سیاست مورد نظر خودتان عمل می کنید و به منتقدان با این کارتان {عدم انتشار نظریات مردمی } و نوع تفکرتان {انتشار نظریات مردمی بعد از برداشتن خبر از سایت} توهین مینمایید لذا برایتان عمیقا متاسفم و تقاضا دارم در رفتارتان تجدید نظر بفرمایید توصیه ام از سر خیرخواهی میباشد . والسلام
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار