20 هزار گواهي نامه هوشمند در اختيار رانندگان قرار گرفته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۱۹۳
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي:

20 هزار گواهي نامه هوشمند در اختيار رانندگان قرار گرفته است

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي گفت: با اجراي طرح گواهينامه‌هاي هوشمند تا به امروز 20 هزار گواهينامه هوشمند چاپ و در اختيار متقاضيان قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، سردار اسكندر مومني، در حاشيه ديدار مردمي در مركز 197 در جمع خبرنگاران با اعلام اين مطلب، اظهار داشت: در راستاي استفاده از سيستم‌هاي هوشمند و براي تحقق دولت الكترونيك، طرح گواهينامه‌هاي هوشمند در كشور به اجرا در آمد كه پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي به دنبال اين است كه با گسترش اين نوع گواهينامه‌ها، گام‌هاي موثري در راه تحقق دولت الكترونيك بردارد.

رئيس پليس نيروي انتظامي در ادامه با اشاره به مهمترين مشكلات مطرح شده در ديدار مردمي، گفت: بيشترين مشكلات مراجعه كنندگان مربوط به نقل و انتقالات خودرو، عدم دقت در نقل و انتقالات، درج پلاكاردهاي جديد و مسائل مربوط به جريمه‌ها بوده است.

مومني با اشاره به اين مطلب كه طرح پلاك ملي موتور سيكلت در معاونت راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي در حال بررسي است، گفت: امروزه بيش از 5 هزار كشته در تصادفات مربوط به موتور سيكلت‌ها تلفات داريم كه طرح پلاك ملي براي شناسايي و اعطاي گواهينامه و آموزش‌هاي لازم به راكبان موتور سوار در كشور اجرايي مي شود.

وي خاطرنشان كرد: در سه ماهه اول سال، تصادفات در كشور 9 درصد نسبت به سال گذشته كاهش داشته است كه پيش بيني ما اين است كه اين روند در ماه‌هاي آينده هم ادامه داشته باشد.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي در ادامه با اشاره به اجرايي شدن تست اعتياد و الكل از رانندگان در جاده‌ها گفت: اين طرح با موفقيت به اجرا درآمد و علاوه بر تست اعتياد در حال حاضر از رانندگان در جاده‌ها تست الكل نيز به عمل مي آيد كه رانندگان خودروهاي سنگين براي انجام تست اعتياد بيشتر از رانندگان ديگر مورد نظر پليس راهنمايي و رانندگي هستند.

مومني در ادامه با اشاره به اين مطلب كه استفاده از فناوري پيشرفته جهت كاهش كنترل فيزيكي و انساني در جاده‌ها از برنامه‌هاي آينده پليس راهنمايي و رانندگي است، اظهار داشت: گسترش دوربين‌هاي ثبت تخلف در جاده‌ها با همكاري وزارت راه، تست مداوم اعتياد و نظارت بر عملكرد رانندگان در سطح جاده‌ها از جمله اين برنامه ها است كه مقررات و موارد جديد آن در ماه‌هاي آينده اعلام مي شود.

وي در پايان گفت: طرح گواهينامه‌هاي هوشمند هم اكنون به صورت پايلوت در كشور اجرا مي شود كه با گسترش مراكز مكانيزه و دفاتر خدمات الكترونيك اين طرح در كشور گسترش مي يابد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار