به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو"، در سالهاي اخير، ساخت و ساز در ايران به دلايل سرمايهگذاريهاي ملي و بينالمللي توانسته يکي از بزرگترين ساخت و ساز درونشهري در خاورميانه را به خود اختصاص دهد. نشستها و گردهماييهاي مختلفي در اين زمينه در سراسر کشور برگزار گرديده است، اما با توجه به تواناييهاي فني و اجرايي هنوز اين سؤال باقي است که به چه دلیل تنها شرکتهاي محدودي در ايران اقدام به بلندمرتبهسازي کردهاند.
از آنجايي که اصول ساخت و ساز پايدار، شامل گسترهاي وسيـع از روشهاي ابتدايـي تا پيچيدهترين فنآوريهاي روز است، مقوله تناسب روشهاي اجرا با استانداردهاي کيفي همواره به عنوان شاخصهاي کليدي در اين حوزه مورد توجه عموم بهرهبرداران بوده است. با توجه به سير صعودي بلندمرتبهسازي که گاهی به اقتضاي شرايط اقتصادي بر مبناي مقرون به صرفهبودن و نه چندان بر اصول استانداردسازي تعريف شده است و همچنين نبود فضای مور نیاز در زمینه معرفي نشانهاي تجاري نمونه صنعت ساختمان، مؤسسه رسايش برگزارکننده همايشها و کنفرانسهاي مختلف درنظر دارد «اولين کنفرانس بينالمللي بلندمرتبهسازی در ایران و خاورميانه» را برگزار کند.
روشن است برگزاري رخدادهاي اينچنيني، نقشي مستقيم و پايدار، در رشد و گسترش هر چه بيشتر صنعت و به تبع آن توسعه پايدار در کشور ايفا مينمايد.
در حقیقت این کنفرانس تلاشی است در راستای گردهم آمدن متخصصان و فعالان این حوزه تا بتوان از طریق آن فضای مناسبی جهت کسب آگاهی از یافتههای جدید در عرصه علم و دانش، تبادل و اشتراک گذاشتن اطلاعات، امکان برقراری ارتباط مستقیم با مسئولان و مدیرانی که میتوانند بستر مناسبی در جهت شناسایی معضلات و تنگناهای مشابه در محیطهای متفاوت و در نهایت ارایه راهکارهای مناسب برای حل آنها فراهم آورد. برگزاری کنفرانس پل ارتباطی میان دانشگاهیان، صاحبان صنایع و مسئولین است که با ایجاد همافزایی میان دستاندرکاران امکان به کارگیری آخرین دستاوردها و فناوریهای روز دنیا را امکانپذیز میسازد.
امروزه انبوهسازی و بلندمرتبهسازی به عنوان یکی از راههای اساسی در راستای تامین مسکن و یکی از مباحث اصلی و مهم در زمینه توسعه و برنامهریزی شهری مورد توجه صاحبنظران و مسئولان کشورهای مختلف قرار گرفته است و بر این اساس شاهد برگزاری همایشها، نشستها و کارگاههای آموزشی متعدد در سطح جهان هستیم که سعی در ارایه آخرین استانداردها و ضوابط، همچنین فناوری های نوین در بلندمرتبه سازی دارند که در این میان میتوان به برگزاری هفتمین نشست ساختمانهای بلندمرتبه شانگهای چین (2014) وکنفرانس سالانه ساختمانهای بلند در لندن (2013) اشاره کرد.
زمان و مکان
19 الی 21 دی ماه 1393، مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد تهران
برگزارکنندگان کنفرانس
موسسه رسایش
با همکاري سازمان نظام مهندسي ساختمان کشور و شورای شهر تهران
اهداف کنفرانس
اميد است با برپايي کنفرانس بينالمللي بلندمرتبهسازی در ایران و خاورميانه و گردهمايي سه روزه اساتيد و صاحبنظران خبره داخلي و خارجي گامي مؤثر در جهت معرفي هر چه پوياتر موضوع انبوهسازي و تبادل تجربه در اين زمينه در کشور عزيزمان برداشته شود. همچنین از جمله مهمترين اهداف برگزاري اين برنامه ميتوان به این موارد اشاره کرد:
- بررسي چالشهاي فراروي بلندمرتبهسازی
- نقش دانشگاهها و پژوهشکدهها در شکلگيري بنيادين بلندمرتبهسازي در جامعه
- ترويج سياستهاي ملي مسکن، بهينهسازي و بلندمرتبهسازي
- تسهيل و تشويق سرمايهگذاري و جلب و جذب سرمايه در امر بلندمرتبهسازي
- مشارکت و تلاش براي اصلاح قوانين و مقررات و انجام اقدامات لازم براي تسهيل و امنيت فعاليت بلندمرتبهسازان و سرمايهگذاران مسکن
محورهای کنفرانس
- ژئوتکنیک و گودبرداری در ساختمانهای بلند مرتبه
- طراحی و معماری ساختمانهای بلند مرتبه
- تاسیسات الکترونیکی ومکانیکی در ساختمانهای بلند مرتبه
- برنامهریزی شهری و مطالعات اجتماعی در حوزه بلند مرتبه سازی
- جذب سرمایه و فروش ساختمانهای بلند مرتبه
- انتقال تجارب داخلی و جهانی در حوزه بلندمرتبهسازی
- محدودیتهای موجود ساخت ساختمانهای بلند
- غلبه بر چالشهای موجود در بلندمرتبهسازی
- معرفی چالشها و فرصتهای بلندمرتبهسازی
- برآورد دستآوردهای فناوری موثر در ارتقا سطح طراحی ساختمان
برنامههاي پيشنهادي کنفرانس و نمايشگاه:
- سخنراني اساتيد و صاحبنظران داخلي و خارجي
- ارایة مقالات علمي و تخصصي
- ارایة مورد کاويهاي سازماني
- برگزاري کارگاههاي تخصصي
- ارایة طرحهاي پژوهشي
- نمايشگاه تخصصي جانبي
- کميسيونهاي تخصصي
- برگزاري پنلهاي تخصصي
- تجليل از شرکتهاي برتر بلندمرتبهساز
- تجليل از چهرههاي ماندگار بلندمرتبهسازي در ايران
- اهداء گواهينامه معتبر به شرکتکنندگان
مزاياي برگزاري کنفرانس و نمايشگاه:
- بررسي فرصتها و چالشهاي پيش روي سياستهاي نظام مهندسي (مسکن، شهرسازي) در حوزة بلندمرتبهسازي و شناسايي موانع و ارائه راهکار آنها
- انتقال تجربيات موفق در منطقه با حضور انبوهسازان بينالمللي
- تعامل بيشتر بلندمرتبهسازان جهت پيشبرد اهداف بلندمرتبهسازي (امکان ايجاد انجمن بلندمرتبهسازان)
- دستيابي به روشهاي نوين صنعت ساختمان در امر بلندمرتبهسازي
- ايجاد انگيزه براي صنايع نوپا و داخلي به صنايع بينالملل ساختماني (High Tech)
- تقدير از صنايع برتر به منظور تداوم روحيه رقابتي سازنده
- جذب سرمايهگذار خارجي و مارکتينگ و رايزني با کشورهاي ديگر
- بررسي روند رسيدن به توسعه پايدار در چشمانداز 1404
- کارگاههاي آموزشي
همچنين بررسي پروژههاي موفق کشورهاي خاورميانه در قالب کنفرانس بينالمللي با محوريت بلندمرتبهسازي در راستاي رسيدن به توسعه پايدار شهري و همچنين استفاده از تجارب کشورهاي توسعهيافته و حضور بلندمرتبهسازان و شرکتهاي موفق ايراني در صحنه بينالملل ميتواند گامي مؤثر در جهت شکلگيري و سازماندهي تجربيات در راستاي سرعتبخشيدن به امر بلندمرتبهسازي باشد.
مخاطبان کنفرانس
- وزارت راه و شهرسازي
- وزارت صنعت، معدن و تجارت
- شهرداري تهران (معاونت فني/ شهري)
- سازمان مسکن و شهرسازي استانها
- کانون سراسري انبوهسازان مسکن ساختمان ايران
- جامعة مهندسان مشاور ايران
- شركت عمران و بهسازي شهري ايران
- کلية صنوف مسکن و ساختمان کشور
- دانش آموختگان و دانشجويان رشتههاي مهندسي عمران، راه، معماري، معماري داخلي، مديريت و ...
سايت دایمي کنفرانس
دبيرخانه دایمي کنفرانس جهت اطلاعرساني و به روز بودن اطلاعات، سايت دایمي را به دو زبان فارسي و انگليسي به نشانی www.hrbci.com راه اندازی کرده است که تمامي اطلاعات محتوايي (سخنرانان، مقالات علمي پذيرفتهشده و...)، فضاهاي نمايشگاهي و نحوة ثبت نام و همچنين اخبار روزانه کنفرانس را نمايش ميدهد.