آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۰۱۰۴

برای تولید چغندرقند پاییزه ۲۲۲ میلیون مترمکعب آب صرفه‌جویی شده است

مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد گفت: برای دستیابی به خوداتکایی در تولید شکر، افزایش سطح کشت پاییزه چغندرقند را تا ۶۰ هزار هکتار با تولید بیش از ۴.۵ میلیون تن برنامه‌ریزی کرده‌ایم.
برای تولید چغندرقند پاییزه ۲۲۲ میلیون مترمکعب آب صرفه‌جویی شده است

 پیمان حصادی مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با کشت حدود ۶۰ هزار هکتار چغندرقند در فصل پاییز، مصرف آب تا بیش از ۳۶۰ میلیون مترمکعب کاهش خواهد یافت.

 

به گفته وی، کشت چغندرقند پاییزه به ازای هر مترمکعب آب مصرفی بیش از ۱.۲ کیلوگرم شکر تولید می‌شود.

 

حصادی ادامه داد: با توجه به ماهیت پاییزه بودن این محصول و استفاده از آب سبز و بارندگی، تولید ۴.۵ میلیون تن چغندرقند پاییزه بدون فشار بر منابع آبی کشور خواهد بود.

 

مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی سطح زیرکشت چغندرپاییزه در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳  را ۳۷ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: از این سطح دو میلیون و ۳۶۰ هزار تن محصول بدست آمده است.

 

وی ادامه داد: برای تولید چغندرقند پاییزه ۲۲۲ میلیون مترمکعب آب صرفه‌جویی شده که این دستاوردهای بزرگ در شرایطی بدست آمده است که کشور درگیر تغییرات اقلیمی، خشکسالی و کاهش محسوس منابع آبی شده است. 

 

حصادی گفت: برای دستیابی به خوداتکایی در تولید شکر، افزایش سطح کشت پاییزه چغندرقند را تا ۶۰ هزار هکتار با تولید بیش از ۴‌.۵ میلیون تن برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار