جنبش مردمي آزادسازي باغ قلهک اعلام موجوديت کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۲۶۴

جنبش مردمي آزادسازي باغ قلهک اعلام موجوديت کرد

جنبش مردمي آزادسازي باغ قلهک با صدور بيانيه‌اي اعلام موجوديت کرد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، متن اين بيانيه بدين شرح است:

قريب دويست سال کشمکش مردم حق طلب ايران با رژيم ديکتاتور، استعمارگر و فريبکار انگليس مي گذرد و رژيم انگليس که دستش به جنايت هاي بين المللي از هند و پاکستان تا فلسطين و لبنان، از ايران تا آفريقا آلوده است و پشت صحنه جنگ هاي بين المللي، تفرقه افکني ها و قتل و غارت ها و کودتاها ضد قيام‌هاي مردمي است، و از مشروطه تا غارت نفت، از اشغال ايران تا هتک حرمت عتبات، از همکاري با شاه تا تامين صدام براي حمله به ايران و از پشتيباني منافقين تا تحريک قوميت ها و از جو سازي در مورد برنامه هسته‌اي تا القاي تقلب در انتخابات قانوني و زمينه سازي کودتاي مخملين عليه ملت ايران را در کارنامه سياه خويش و در مواجهه با ملت آزادي خواه ايران دارد.

در ادامه اين بيانيه آمده است: غصب باغ قلهک، بارزترين جلوه منازعه و درنده خويي جزيره انگليسي با مردم ايران است که به صورت کاملاً خلاف قانون به وسيله روباه پير تصرف شده و خلاف تمام کنوانسيون هاي بين المللي جنازه جانيان و قاتلان مردم مظلوم هند و عراق و ايران و کشتگان در نبرد با آزادي خواهان و عدالت خوهان ايراني نظير رئيس علي دلواري در آن دفن شده‌اند، حال که ادله حقوقي و تاريخي و فتاوي مراجع عظام تقليد، مالکيت مردم ايران بر باغ قلهک و غصب آن به وسيله انگليس را به صورت انکارناپذيري اثبات کرده است، هرگونه مسامحه در بازپس گيري حق قانوني مردم ايران از رژيم سفاک انگليس و کوتاهي در آزادسازي قطعه اشغالي پايتخت‌ ام‌القراي جهان اسلام، خيانت و بازکردن راه مزدور براي زورگويي به مردم ايران است.

اين بيانيه مي افزايد: جمعي از تشکل هاي دانشجويي، طلاب و مردمي برآن شدند تا با افشاي زمينه پشت صحنه اين خيانت تاريخي و در يک صدمين سال شهادت شيخ فضل الله نوري به دست عمال انگليس در ايران به زمينه سازي و اقدام براي بازپس‌گيري حق قانوني مردم ايران از اشغالگر اقدام کنند و لذا جنبش مردمي آزادسازي باغ قلهک بدين وسيله اعلام موجوديت كرده و اعلام مي دارد تا بازپس‌گيري حق قانوني مردم ايران از پاي نخواهد نشست و مواضع بعدي جنبش از طريق بيانيه‌هاي رسمي و پايگاه اطلاع رساني اعلام خواهد شد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار