لطف الله فروزنده در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره ضرورت حضور مسئولان در فضای دانشگاههای کشور اظهار داشت: نکته قابل توجه وجود شور همراه با شعور در میان دانشجویان کنونی نسبت به اوایل انقلاب است.
وی با تاکید بر اینکه با جنبشهای دانشجویی در زمان دوم خرداد برخورد افراطی شده است اضافه کرد: از ظرفیت جوانان در این زمینه سوءاستفاده شد و برخی افراد دانشگاه را با رفتار سیاسی تبدیل به باشگاه سیاسی کردند و از ظرفیت دانشجو و دانشگاه علیه مبانی نظام استفاده کردند.
وی با اشاره به سرخوردگیهای ایجاد شده در میان دانشجویان ادامه داد: امروز دانشجویان ما میدانند مهمترین مسئله در شرایط کنونی استکبارستیزی است و استکبار با تمام قوا و استفاده از همه ابزارها از جمله اقتصادی، مسائل قومیتی، فرهنگی و... در حال تلاش برای بهره برداری است.
قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تصریح کرد: ضروری است همه کسانی که صاحب تحلیل هستند و به مبانی انقلاب اعتقاد دارند حضور پیدا کنند و این ابعاد را برای جوانان گره گشایی نمایند.
وی با بیان اینکه جوانان ما انقلابی و با روحیه ضداستکباری هستند به علاقهمندی جوانان کشور به خاک سرزمینشان اشاره کرد و گفت: اگر از این روحیه و ظرفیت در راستای ارزشهای انقلاب استفاده شود هم دانشجویان بیمه میشوند و هم شور و حرکت جدیدی در کشور ایجاد خواهد شد.
وی به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه حمایت جدی از جریان جنبش دانشجویی با رویکرد اسلامی اشاره کرد و با بیان این مطلب که جوانان دارای ظرفیت بسیار بالایی هستند که باید از این ظرفیت در جای خود استفاده بهینه کرد یادآور شد: معتقدم اگر جلسات مبنایی گفتمان انقلاب اسلامی در مقابل استکبار جهانی (۱۶ آذر) مطرح شود خوب و ارزنده است و کسانی که در این زمینه تحلیل دارند نظرات خود را ارائه دهند.
فروزنده اظهار داشت: باید با دانشجو رفتار صادقانه کرد و از ظرفیت دانشجویی بهره نبرد لذا اینکه مسئولان بتوانند با ترسیم واقعیتها از ظرفیت جوانان استفاده کنند بسیار مفید خواهد بود.
قائم مقام جمعیت ایثارگران در پایان با تاکید بر اینکه افراطیون دوم خرداد هنوز هم به دنبال سوءاستفاده از جریان دانشجویی هستند، خاطر نشان کرد: نباید مسئولان آموزش عالی چنین اجازهای را برای انجام دسیسهها بدهند اما اینکه مبانی و دیدگاه انقلاب را تبیین کرده و تفاوت آن را با جریان استکبار بیان کنیم بسیار خوب و مفید خواهد بود.