آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۲۱۰
در جلسه شورای عالی آب

معاون اول رئیس جمهور بر رفع مشکل تامین آب شرب روستاها تاکید کرد

معاون اول رئیس جمهور بر رفع مشکل تامین آب شرب روستاها تاکید کرد.
معاون اول رئیس جمهور بر رفع مشکل تامین آب شرب روستاها تاکید کرد

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو" جلسه شورای عالی آب عصر امروز (شنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد و موضوعات تشکیل شورای هماهنگی مدیریت حوضه‌های آبریز کشور و مشکلات مربوط به تامین آب شرب روستاها مورد بررسی قرار گرفت.

 

جهانگیری در این جلسه با اشاره به گزارشات ارائه شده از مشکل تامین آب شرب در روستاهای کشور، بر لزوم تسریع در اجرای طرحهای وزارت نیرو برای تامین آب شرب ساکنین روستاها تاکید کرد.

 

معاون اول رئیس جمهور با بیان اهمیت طرح ساخت 920 مجتمع آبرسانی روستایی که جمعیتی بالغ بر 7 میلیون نفر را در بر می‌گیرد، افزود: وزارت نیرو با استفاده از توان سرمایه گذاری بخش خصوصی نسبت به اجرای مجتمع های آبرسانی برای این روستاها اقدام کند.

 

در این جلسه که وزرای نیرو، صنعت، معدن تجارت، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز حضور داشتند، گزارشی از بررسی مسائل و مشکلات تامین آب شهرها و روستاها ارایه شد و راهکارهای حل این مشکلات و اجرای طرح‌های آبرسانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

در این نشست مقرر شد وزارت نیرو با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور جلساتی برگزار و علاوه بر تعیین مکانیسم های لازم جهت خرید تضمینی آب از بخش خصوصی توسط دولت، طرحی برای نحوه تامین اعتبار مورد نیاز و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی جهت اجرای 920 مجتمع آبرسانی روستایی کشور تدوین کنند.

 

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز در این جلسه گزارشی در خصوص وضعیت وجود آب و فاضلاب مناطق مختلف جمعیتی کشور، وضعیت کمبود آب در برخی شهرهای بزرگ در سال 93، نیاز آینده آب شرب کشور و وضعیت کلی طرح‌های آبرسانی کشور ارائه کرد.

 

تشکیل شورای هماهنگی مدیریت حوضه های آبریز کشور از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود که پس از تشریح ضرورت‌های آن از سوی وزیر نیرو، با آن موافقت شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار