دانشجوی برتر دانشگاه آزاد واحد بناب تجلیل شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۵۰۳
به مناسبت روز دانشجو؛

دانشجوی برتر دانشگاه آزاد واحد بناب تجلیل شد

در همایش گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد بناب، از دانشجوی نخبه این دانشگاه که موفق به کسب مدال نقره وجایزه ویژه جشنواره بین‌المللی اختراعات آلمان شده بود، تجلیل به عمل آمد.
دانشجوی برتر دانشگاه آزاد واحد بناب تجلیل شد

به گزارش "خبرگزاری دانشجو"،‌ در همایش آیین گرامی داشت روز دانشجوی دانشگاه آزاد واحد بناب که با حضور دکتر امیری، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحدبناب و فرج الهی، فرماندار بناب، در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد، از هامون مشاریان، دانشجوی نخبه این واحد با اهدای لوح و هدایایی تجلیل به‌ عمل آمد.

 

هامون مشاریان، دانشمند جوان میاندوآبی است که توانست با طراحی و ساخت سیستم هوشمند سنجش حدت بینایی بدون نیازبه دخالت اپتومتریست برای اولین باردرجهان، مدال نقره وجایزه ویژه شصت وششمین جشنواره اختراعات آلمان را از آن خود کند.

 

این دانشمند جوان میاندوآبی چندی پیش با ارائه بیش از 30 اختراع در زمینه های مختلف عنوان جوان ترین نابغه ایده پردازی را نیز به خود اختصاص داده بود.

 

ماشین اندازه برپالت ،ماشین ضدعفونی کننده ضایعات پلاستیکی، اره تیز کن چند کاره از جمله اختراعات این فرهیخته به شمار میرود که به مرحله تجاری سازی رسیده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار