به گزارش حوزه احزاب «خبرگزاری دانشجو»، محمد نبی حبیبی که در پایان نشست دبیران حزب موتلفه اسلامی سخن میگفت، اظهار داشت: برگزاری همایشهای بیخاصیت مشکلی از مشکلات مبارزه با فساد را حل نمیند. باید نهادهای نظارتی مستقر در سه قوه پاسخگو باشند.
حبیبی با اشاره به وظایف قانونی سازمان حسابرسی اظهار داشت: سازمان حسابرسی یک نهاد نظارتی در قوه مجریه است، اولین نهادی که باید در برابر فساد موضع بگیرد بازرسی قانونی بنگاههای بزرگ اقتصادی کشور است. چرا رئیس این نهاد در همین همایشها حضور ندارد و حرفی نمیزند.
وی افزود: مطابق ماده ۱۵۱ قانون تجارت بازرسان قانونی شرکتهای دولتی و بنگاههای عمومی موظف هستند هر تخلفی را که مشاهده میکنند به مسئولان قضایی برای رسیدگی گزارش کنند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی بااشاره به وظیفه قوه مقننه بیان داشت: مجلس یک نهاد نظارتی بنام دیوان محاسبات دارد. نمایندگان ملت از طریق این نهاد نظارتی میتوانند جلوی فساد را بگیرند و حتی از بروز آن پیشگیری کنند. چرا دیوان محاسبات در مبارزه با فساد ۳ هزار میلیارد تومان، ۱۲ هزار میلیاردی و نیز رانت ۶۵۰ یورویی ساکت است. چرا رئیس دیوان محاسبات در همایشهایی برای فساد برگزار میشود حرفی نمیزند و کارنامه این نهاد نظارتی را در مبارزه با فساد بیان نمیکند. در حالی که تفریغ بودجه سالهای ۹۱ و ۹۲ و ۹۳ به مجلس تسلیم نشده مجلس و دولت دستاندرکار تصویب بودجه ۹۴ است. چرا در مورد تسلیم بودجه به مجلس کوتاهی میشود.
وی با اشاره به نهاد نظارتی سازمان بازرسی کل کشور در قوه قضائیه گفت: سومین نهاد نظارتی نظام سازمان بازرسی کل کشور است که چشم بیدار قوه قضائیه میباشد. نظام با این سه نهاد نظارتی سه نورافکن میتواند به تاریکخانه فساد بیندازد واز طریق رسانهها مفسدین را رسوا کند چرا سران قوا از طریق نهادهای مربوط عزم خود را آن طور که باید و شاید برای مبارزه با فساد نشان نمیدهد.
حبیبی با اشاره به برگزاری همایشهای از این دست اظهار داشت: چرا نتایج برگزاری این همایشها به طور ملموس از سوی مردم دیده نمیشود واز همه مهمتر اینکه مسئولان این سه نهاد نظارتی درچنین همایشهایی غایب هستند. این در حالی است که میلیاردها تومان از سوی نظام در این سه نهاد هزینه میشود تا آنها به وظایف ذاتی خود که مبارزه با فساد است بپردازند. البته برای پیشگیری از وقوع فساد لازم است تمهیدات جامع الاطرافی اندیشیده شود که البته اهمیت این موضوع اگر بیشتر از مبارزه با فساد نباشد کمتر نیست.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی همچنین در مورد اظهارات آقای رئیس جمهور در مراسم ۱۶ آذر گفت: رئیس جمهور به جای پاسخگویی به نقد منتقدین هر بار آنها را با عبارتی تمسخر و تحقیر میکند.
وی افزود: ایشان قبلاً منتقدین را با گفتن «بروید به جهنم»، «بیسواد»، «ناآگاه»، «بیشناسنامه» نامیده بودند و این بار با عبارت «تازه به دوران رسیده» نواختهاند.
وی با اشاره به شعارهای موهنی که در این مراسم از سوی برخی حضار دستچین شده داده شده بود، گفت: حمایت از سران فتنه نوعی بازتولید فتنه است. این رویکرد با امنیت و منافع ملی نمیخواند و آقای رئیس جمهور نباید در این مورد سکوت میکردند.
حبیبی اظهار داشت: برخی میخواهند قبح وطنفروشی، جاسوسی و فتنهگری را از بین ببرند و مطالبه وفاداران و دلسوزان انقلاب از آقای رئیس جمهور پاسخ قاطع به اینگونه افراد است. مردم هوشیار و با بصیرت ایران این حرکات را رصد میکنند و در موقع خود واکنش نشان خواهند داد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: به برخی از رجال سیاسی و شخصیتهای فرهنگی اجازه سخنرانی در دانشگاه داده نشد این نوعی خفقان خودساخته است. دانشگاه یک محل برای تضارب آراء است. تشخیص اینکه یک حرف و سخن درست است یا نادرست با دانشجویان است، سانسور رجال سیاسی و مذهبی در دانشگاه رویکرد درستی نیست و با اعتدال و قانون هم نمیخواند.
وی همچنین در مورد انتشار گزارش عملکرد وحشیانه وغیرانسانی مأموران سیا در بازجوئیها درکنگره آمریکا گفت: گزارش تکان دهنده شکنجه و آزار انسانی در جریان بازجوئیها توسط سیا دنیا را به حیرت انداخت. اعتراف کنگره به تضییع حیرتانگیز حقوق بشر توسط دولت آمریکا، آمریکا را در ردیف اول ناقضین حقوق بشر در جهان قرار داده است.
وی گفت: آگاهان میگویند آنچه در زندانهای آمریکا در اروپا و آسیا عمل شده فراتر ازاعتراف کنگره به آن است و هیچ تضمینی وجود ندارد که این شکنجهها هم امروز تداوم نداشته باشد.
حبیبی با اشاره به بازتاب جنایتهای آمریکا در ۲۴ کشور و اعتراف به نقض حقوق بشر گفت: روزنامههای پنجشنبه اصلاحطلبان در تهران خبر نقض حقوق بشر در آمریکا را سانسور کردند و یا برخی کمرنگ آن را منعکس کردند. باید پرسید هدف از این سانسور زشت چیست.
وی همچنین از رئیس جمهور و دستگاه سیاست خارجی کشور انتقاد کرد و تصریح کرد: چرا در برابر این پدیده شگرف از سوی دولت سکوت شده است در حالی که چین و روسیه واکنش نشان دادند چرا دستگاه دیپلماسی ما سکوت پیشه کرده است.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان با اشاره به عظمت مراسم اربعین حسینی امسال، گفت: بزرگترین تجمع جهان در حالی در کربلا شکل گرفت که امپراتوری رسانهای غرب آن را سانسور کرد. ریشه این سانسور را بایددر جنگ سرد سالهای اخیر غرب علیه اسلام ناب محمدی جستجو کرد و تلاشی که برای وارونهنمایی چهره رحمانی اسلام توسط گروههایی همچون داعش انجام گرفته است. در حقیقت انتشار خبر اربعین اعتراف به پیروزی اسلام واقعی در این جنگ و قدرت نرم جبهه مقاومت بود. و از همین رو سانسور گستردهای اعمال شد.