به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از خبرگزاري بسيج، اسماعيل احمدي معاون روابط عمومي سازمان بسيج مستضعفين در نشست خبري كه صبح امروز در لانه جاسوسي سابق به منظور تشريح برنامه هاي همايش بين المللي بسيج و رسانه برگزار شد با بيان اينكه عده اي پس از دفاع مقدس ، بسيج را خاتمه يافته فرض مي كردند غافل از اينكه امام سال 42 فرمودند «من در انديشه تشكيل بسيج ام» گفت: بسيج نسخه امام براي بقاء و صدور انقلاب بوده و تضمين حضور هميشگي امت در تمامي صحنه هاي انقلاب به شمار مي رود و حتي در دوران دفاع مقدس نيز خار چشم دشمنان و ايادي داخلي بود اما چون در صحنه ي نبرد حضور پررنگي داشت، خيال واهي مخالفان كمي راحت بود لذا پس از جنگ با توجه به كادر سازي آن دوران و ساخته شدن مديران و فرماند هان لايق ، بر خلاف تصور و تبليغ تكنوكرات ها ، هر جا روحيه ي بسيجي وارد صحنه شد موفقيت هايي نظير دفاع مقدس رقم خوردكه بزرگترين فتوحات بسيجيان در عرصه فرهنگي و اجتماعي بود.
*روز به روز بر محبوبيت تشكل مردمي بسيج افزوده مي شود
رييس همايش بين المللي بسيج و رسانه با اشاره به سابقه 17 ساله خود در عرصه روابط عمومي عنوان كرد: بيشترين گمنامي و مظلوميت بسيج مربوط به دهه 70 مي باشد يعني پس از جنگ تا سال هاي اوليه دهه ي 80 كه به عنوان نمونه كمتر رسانه اي به اقشاري همچون بسيج دانشجويي توجه مي كرد در حاليكه كه مجاهدت هاي دانشجويان بسيجي در آن دوران حقيقتا كمتر از مجاهدت دانشجويان پيرو خط امام در تسخير لانه جاسوسي و واقعه هويزه و ... نبود.
وي ادامه داد: به هر حال از آنجا كه بسيج خودش بزرگترين رسانه شفاهي و مستقيم است بحمدالله روز به روز بر محبوبيت اين تشكل مردمي افزوده شده لذا امروز شاهد توسعه روز افزون بسيج در تمامي اقشار جامعه هستيم.
احمدي همچنين گفت: در دوم آذر سال 67 كه امام راحل از بسيج جهان اسلام نام بردند چه كسي باورش مي شد امروز الگوي بسيج نه در لبنان و فلسطين و عراق و سوريه و حتي مصر و تونس و ليبي و بحرين و يمن بلكه در فرگوسن و لندن هم در حال بيداري افكار عمومي است و امروز شعار بسيجيان خواب را از چشمان حكام كاخ سفيد گرفته است.
*تعامل بسيج با رسانه ها براي تشكيل جبهه قدرتمند رسانه اي
رييس همايش بين المللي بسيج و رسانه با تاكيد بر اينكه امروز عرصه هاي فعاليت بسيج به ميزان تمام عرصه هاي موجود در جامعه از علم و فرهنگ و سياست تا اقتصاد و ورزش و هنر است اضافه كرد: امروز بسيجيان ضمن آنكه آرايش نظامي لشكرها و تيپ ها و گردان هاي دوران جنگ را به لحاظ كيفي و كمي، ارتقاء چشمگيري داده اند آرايش هاي فرهنگي و اقتصادي و علمي خود را هم تشكيل داده و تقويت بخشيده اند لذا امروز بيش از هر زمان ديگري نياز به تعامل و ارتباط بسيج و رسانه ها احساس مي شود و اين احساس نياز براي تبليغ فرهنگ و تفكر و تشكل بسيج نيست بلكه هدف از اين تعامل، تشكيل جبهه قدرتمند رسانه اي براي مقابله و رويارويي نهايي با نظام سلطه و تجميع توان و ظرفيت ها براي افول قطعي استكبار مي باشد.
معاون روابط عمومي سازمان بسيج مستضعفين تاكيد كرد: رسالت و تكليف رسانه اسلامي، تقويت نظام اسلامي براي گسترش حاكميت اسلام واشاعه ي روح استكبار ستيزي در مقابل امپرياليسم رسانه اي نظام استكبار است.
*همايش بسيج و رسانه، فراگيرترين رويداد رسانه اي كشور
احمدي در ادامه، اين نشست خبري را برگزاري همايش بين المللي بسيج و رسانه با شعار "بسيج، رسانه وگفتمان ولايت" دانست و عنوان كرد: همايش بين المللي بسيج و رسانه، فراگير ترين و بزرگترين رويداد رسانه اي كشور است كه تمامي اهالي رسانه را در اقدامي بي نظير گرد هم جمع مي كند كه البته اين اجتماع، جامعيت و محبوبيت و فراگيري بسيج را مي رساند كه ده ها مدير عالي رسانه هاي ملي را در يك اجتماع دو روزه در مشهد مقدس گرد هم مي آورد و همه با افتخار به عنوان يك بسيجي در اين همايش شركت مي كنند. همايشي كه يك دهه به صورت داخلي برگزار مي شد و از سال گذشته با دعوت از رسانه هاي جهان اسلام ، عنوان بين المللي به خود گرفته است.
احمدي، توسعه جبهه رسانه اي انقلاب اسلامي و صدور دستور العمل بسيج به ساير ملل را از اهداف برگزاري اين همايش عنوان كرد و افزود: اين همايش در قالب پنج كارگروه "بسيج، رسانه و مطالبات فرهنگي ولايت" به رياست مهندس نبوي و دبيري دكتر صالح اسكندري، "بسيج، رسانه و اقتصاد مقاومتي" به رياست دكتر عامري و دبيري آقاي ملازاده، "بسيج، رسانه و مقابله با تهديدات ماهواره" به رياست مهندس بذر باش و دبيري مهدي محمدي، "بسيج، رسانه و مقابله با اسلام آمريكايي" به رياست بيژن نوباوه و دبيري دكتر حسين رضي و "بسيج، رسانه و عقلانيت و محاسبه گري در نظام اسلامي" به رياست حجت الاسلام دكتر رهدار و دبيري دكتر نظريان تشكيل مي شود.
رييس همايش بين المللي بسيج و رسانه ضمن توضيح كارگروه مقابله با اسلام امريكايي و با تاكيد بر اينكه ما معتقديم چيزي به نام داعش بما هو داعش وجود ندارد بلكه اين گروهك هاي مزدور ساخته صهيونيسم و استكبار مي باشند خاطرنشان كرد: اين پياده نظام به دنبال گمراهي اذهان از اصل استكبار است و اين يك تحليل سطحي است كه بگوييم پياده روي اربعين، مقابله با تكفيري ها و داعش بود بلكه اين پياده روي، جبهه استكبار را نشانه گرفته و متزلزل كرد.
وي در ادامه درباره تركيب شركت كنندگان همايش بين المللي بسيج و رسانه گفت: 214 نفر از مديران عالي رسانه هاي ديداري، شنيداري، نوشتاري و سايبري شامل معاونين رسانه ملي و مديران شبكه هاي صداوسيما و مجموعه هاي خبري رسانه ملي شامل واحد مركزي خبر، باشگاه خبرنگاران و سردبيران بخش هاي مختلف خبري، مديران عامل خبرگزاري ها، مديران مسئول روزنامه ها، مسئولان پايگاه هاي شاخص خبري و مديران رسانه اي جهان اسلام كه در جمهوري اسلامي ايران دفاتر فعال دارند در همايش دو روزه مشهد مقدس كه روزهاي 27 و 28 آذر ماه برگزار مي شود حضور خواهند داشت.
*از يك دهه تلاش مهندس ضرغامي تقدير مي شود
احمدي زمان افتتاحيه همايش بسيج و رسانه را صبح 27 آذر اعلام كرد و ادامه داد: در افتتاحيه همايش طبق سنت سال گذشته يك نفر به عنوان نماينده روزنامه ها، يك نفر نماينده خبرگزاري ها و پايگاه هاي خبري، يك نماينده از صدا و سيما و يك نفر به نمايندگي از رسانه هاي جهان اسلام صحبت كرده و همچنين آيت الله صفايي بوشهري پيرامون اخلاق رسانه سخنراني خواهند داشت.
مشاور رييس سازمان بسيج مستضعفين افزود: جلسه جمع بندي كارگروه ها نيز بعد از ظهر 27 آذر در قالب 5 جلسه مجزا برگزار مي شود كه در آيين اختتاميه روسا يا دبيران كارگروه ها گزارش خواهند داد.
وي همچنين اختتاميه اين همايش را 28 آذر عنوان كرد و سخنراني سردار محمدرضا نقدي رييس سازمان بسيج مستضعفين و تقدير از يك دهه تلاش مهندس ضرغامي در اختتاميه اين مراسم خبر داد.
احمدي در ادامه بر همين اساس افزود: اختتاميه امسال با برگزاري نخستين جشنواره رسانه اي بسيج با هدف تقدير از رسانه هاي برتر در انتشار و انعكاس برنامه هاي هفته بسيج در 5 رشته و موضوع، كميت انتشار خبر، مقاله و يادداشت، عكس، گزارش مكتوب و مصور و نماهنگ و كليپ همراه خواهد بود.
معاون روابط عمومي سازمان بسيج اظهار كرد: از 25 آبان تا 7 آذر به مدت 14 روز تمامي شبكه هاي صدا و سيما، خبرگزاري ها و سايت ها و روزنامه ها مورد رصد و بررسي و داوري قرار گرفته و در هر رشته 3 برگزيده مورد تجليل قرار مي گيرند.
*حضور 4050 مدير و فعال رسانه اي در همايش هاي استاني بسيج و رسانه در سراسركشور
وي همچنين از انتشار 8840 خبر- 3890 عكس و 162 گزارش تصويري در خبرگزاري ها، 598 خبر - 40 عكس و 5 گزارش تصويري در روزنامه ها و 4638خبر ، 2424 عكس و 121 گزارش تصويري در پايگاه هاي خبري در طول 14 روز برنامه هاي ايام هفته بسيج خبر داد و عنوان كرد: در مجموع 14076 خبر و 6354 عكس در قالب 288 گزارش تصويري در طول اين ايام در رسانه ها منتشر شده است.
احمدي با اشاره به اينكه همايش بسيج و رسانه يك دهه بصورت يك مراسم تشريفاتي با تقدير از همگان برگزار مي شد؛ بين المللي شدن، دعوت از پايگاه هاي خبري، اجراي كارگروه ها، دو روزه شدن و همچنين برگزاري همايش در سطح مديران عالي را به عنوان 5 تفاوت اصلي دوازدهمين دوره همايش بسيج و رسانه با همايش هاي سال هاي قبل ذكر كرد.
وي در خاتمه از برگزاري جلسات اصلي كارگروه ها در تهران و قبل از همايش، رصد كامل رسانه ها و تقدير از برگزيدگان در قالب نخستين جشنواره رسانه اي بسيج، تداوم كارگروه ها و تبديل موضوع كارگروه هاي 5 گانه به يكي از دو موضوع اصلي جشنواره در سال 94 و برگزار ي مرحله استاني براي نخستين بار در 27 استان كشور تا كنون خبر داد و افزود: بيش از 4050 نفر از مديران و فعالان رسانه اي استان هاي كشور امسال در اين همايش ها شركت فعال داشته و در كارگروه ها حضور يافته اند.