کد خبر:۳۷۵۶۹۶
امیر حیدری در نشست خبری:
۲۷ رسته نیروی زمینی در رزمایش مشترک ارتش حضور دارند
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه این نیرو جدیدترین دستاوردهای خود را در رزمایش محمد رسولالله (ص) ارتش تست خواهد کرد، گفت: ۲۷ رسته نیروی زمینی در رزمایش مشترک ارتش حضور دارند.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، امیر کیومرث حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در نشست خبری که صبح امروز (پنجشنبه) برای اعلام خبر برگزاری رزمایش مشترک ارتش برگزار شد، گفت: نیروی زمینی ارتش جدیدترین دستاوردهای خود را در رزمایش محمد رسولالله (ص) ارتش تست خواهد کرد.
وی افزود: ۲۷ رسته در این رزمایش از نیروی زمینی ارتش حضور خواهد داشت.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه پهپادهای بومی نزاجا در این رزمایش حضور خواهند داشت، تصریح کرد: هوانیروز نیز جدیدترین تاکتیکهای مقابله با تهدید را در این رزمایش تست خواهد کرد.
امیر حیدری خاطرنشان کرد: تیپ ۵۵ هوابرد و یگانهای ویژه کلاهسبزها (تیپ ۶۵) نزاجا در نبردهای ساحلی و پدافندی در این رزمایش ایفای نقش خواهند کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.