رئیس هیات مدیره انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی:
کد خبر:۳۷۵۶۹۳
امیر سیاری در نشست خبری خبر داد
عدم حضور نیروهای فرامنطقه در رزمایش ارتش/ از ناظران خارجی برای حضور در این رزمایش دعوت نشده است
فرمانده نیروی دریایی گفت: منطقهای را بعنوان منطقه تیراندازی مشخص کردهایم که اژدر و موشک در آن شلیک میکنیم و اطلاعیه میدهیم که بیگانگان منطقه را ترک کنند.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، امیر دریادار حبیبالله سیاری فرمانده نیروی دریایی صبح امروز پنجشنبه در نشست خبری که برای اعلام خبر رزمایش مشترک ارتش برگزار شد در سخنانی گفت: ۲ پایگاه دریایی سپاه در جاسک و چابهار تحت کنترل عملیاتی در این رزمایش حضور دارند.
وی خاطرنشان کرد: توان موشکی ارتش با شلیک موشکهای سطح به سطح، ساحل به دریا، زمین به هوا و هوا به سطح در رزمایش مورد استفاده قرار میگیرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: منطقهای را بعنوان منطقه تیراندازی مشخص کردهایم که اژدر و موشک در آن شلیک میکنیم و اطلاعیه میدهیم که بیگانگان منطقه را ترک کنند.
سیاری با بیان اینکه این کار طبق قوانین بین المللی است، تاکید کرد: هرکه منطقه را ترک نکند، عواقب آن با خودش خواهد بود.
وی افزود: از ناظران خارجی برای حضور در این رزمایش دعوت نشده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.