کد خبر:۳۷۵۴۵۹
رئیس هیات مدیره انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی:

دانشگاه‌های کشور متناسب با نیاز صنعت به روز نیستند/ متاسفانه بسیاری از دانشگاهیان سر و ته دستگاه‌ها را تشخیص نمی‌دهند!

رئیس هیات مدیره انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی ضمن بیان این‌که متاسفانه پایان نامه‌های دانشگاه با مشکلات و معضلات جامعه ما همخوانی ندارند، گفت: سال‌هاست که مقام معظم رهبری بر این مسئله تاکید داشته‌اند؛ اما مشاهده می‌کنید علی‌رغم تاکیدات ایشان باز هم در این رابطه کوتاهی می‌شود و دروس ارائه شده در دانشگاه به روز و منطبق با نیاز بخش صنعت نیستند.

رضا حمیدی در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، در حاشیه همایش تخصصی "از صنعت تا دانشگاه" که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد، در خصوص موانع موجود بر سر راه ارتباط موثر و مفید صنعت و دانشگاه گفت: نمی‌توان گفت در این مسیر تمام مشکل از جانب صنعت است یا دانشگاه؛ اما بر این اعتقادم که دانشگاه بیشترین تقصیر را دارا می‌باشد و شاید بتوان گفت صنعت حدود 45درصد در این مسیر مقصر است.

 

وی با تاکید بر این‌که دست صنعتگر زیر ساتور مشکلات است، افزود: صنعتگران دارای مشکلات بسیاری از جمله حقوق کارگزان، بیمه، مالیات و غیره هستند؛ بنابراین نمی‌توان از صنعتگر توقع بیش از حد داشت.

 

این فعال بخش صنعت ضمن بیان این‌که متاسفانه پایان نامه‌های دانشگاه با مشکلات و معضلات جامعه ما همخوانی ندارند، تصریح کرد: سال‌هاست که مقام معظم رهبری بر این مسئله تاکید داشته‌اند؛ اما مشاهده می‌کنید علی‌رغم تاکیدات ایشان باز هم در این رابطه کوتاهی می‌شود و دورس ارائه شده در دانشگاه به روز و منطبق با نیاز بخش صنعت نیستند.

 

حمیدی با طرح این پرسش که استادی که به کارخانه نمی‌آید چگونه می‌تواند کار با ماشین آلات را به دانشجویان خود بیاموزد، گفت: متاسفانه چنانچه بسیاری از اساتید و دانشجویان را به کارخانه بیاوریم و یک دستگاه را در مقابل آنان قرار دهیم نه تنها کار با آن را نمی‌دانند؛ بلکه حتی سر و ته آن را نیز نمی‌دانند کجاست!؟

 

وی ضمن یادآوری این‌که 51 سال است که در بخش صنعت مشغول به کار هستم، خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که استعمار با کشورهایی همچون ایران کرده است این است که سال‌ها پیش گفت یک کشور یا باید صنعتی باشد یا کشاورزی. ما نیز به همین سمت رفتیم به همین دلیل است بسیاری از کشورهای جهان سوم  چنانچه کشاورزی هستند صنعت عقب مانده‌ای دارند و چنانچه صنعتی هستند تمامی مواد غذایی خود را وارد کرده و محتاج هستند.

 

رئیس هیات مدیره انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی با طرح این پرسش که چرا جامعه و خانواده‌ها فرزندان خود را برای یادگیری علم تنها به دبیرستان‌ها می‌فرستند، بیان داشت: همین عامل سبب شده بسیاری از جوانان بیکار بمانند، زیرا جوانی که به دبیرستان می‌رود و در نهایت وارد دانشگاه می‌شود پر توقع بار می‌آیند و به هر کاری رضایت نمی‌دهند؛ اما جوانانی که وارد هنرستان‌ها و فنی حرفه‌ای‌ها می‌شوند خود کارآفرین هستند.

 

حمیدی در ادامه ضمن بیان این‌که یکی از اقداماتی که در حال انجام آن هستیم این است که 50 موضوع پایان نامه به دانشگاه‌ها ارائه داده‌ایم که مطابق با نیاز بخش صنعت است، یادآور شد: همچنین بین هیات مدیره انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی و محیط زیست امضا شده که بر اساس آن پژوهشی جهت رفع آلاینده‌های شهر انجام گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار