به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد؛ عسکری، معاون مدیر کل فرهنگی وزارت علوم روز گذشته در پنجاه و هفتمین نشست شورای مدیران فرهنگی، اجتماعی دانشگاههای منطقه ۴ کشور در دانشگاه یزد گفت: بعد پیروزی انقلاب اسلامی با وجود لایههای ایدئولوژیک ما شاهد تحولاتی در سطح دانشگاهها بودیم و تجربه نشان داد که فرهنگ اصلیترین چالش در دانشگاهها است زیرا تشکلهای اسلامی بار اصلی فعالیتهای سیاسی و فرهنگی را دنبال کردند.
وی افزود: بعد از دفتر تحکیم وحدت همه فعالیتهای دانشجویی ذیل انجمنهای اسلامی و پسوند اسلامی صورت گرفت.
معاون مدیر کل فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: دهه هفتاد ما با رشد کمی دانشگاهها روبرو شدیم که تعدد دانشجویان ایجاب کرد که متناسب با سلایق انها برنامههایی داشته باشیم که در این راستا با وجود این گسترش توانایی انجمنهای اسلامی و بسیج دانشجویی برای پاسخگویی نیازهای فرهنگی دانشگاهها کافی نبود که در سال ۷۷ آیین نامه کانونها و نشریان و انجمنهای صنفی صورت گرفت و دانشجویان و دانشگاهیان از ان اقبال کردند.
عسکری خاطرنشان کرد: ما سه عرصه فعالیتی انجمنهای علمی دانشجویی، کانونهای فرهنگی و نشریات دانشجویی داریم که متاسفانه برخی ازدانشگاهها و مدیران سطح کلان به آنها اعتقاد ندارند.
وی گفت: ما ناگزیریم ساختار این سه عرصه را در نظر بگیریم، زیرا هر سه اتفاق مبارکی هستند که اگر به دستاوردهای انها نگاه کنیم میفهمیم که نباید از هیچ کوششی برای ارتقای سطح فعالیت اینها دریغ کنیم تا بتوانند در فضای خودشان فعالیت کنند.
معاون مدیر کل فرهنگی وزارت علوم بیان کرد: ما به عنوان اینکه در راستای شعارهای دولت و ذیل گفتمان انقلاب اسلامی وظیفه داریم تا برای مقابله با تندآبها، فرهنگ ملی را تقویت کنیم که یکی از این فرهنگها رهنمودهای مقام معظم رهبری است و ایشان بیان کردند که «ممکن است برخی از انقلاب خوششان نیاید اما در کشور ایران که هستند» ما نیزباید تلاش کنیم تا با هدف گذاری تسهیل فعالیت فرهنگی دانشجویان را داشته باشیم.
عسکری گفت: در جشنوارههای فرهنگی ما در تلاشیم تا ساختارها در شهرستانها صورت گیرد که در بحث نشریات نیز ۵ جشنواره منطقهای و رویش این امر صورت گرفت که با برگزاری آن ظرفیت کانونهای فرهنگی را احیا نماییم.