آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۵۹۴۵
ترقی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

9 دی، صدور حکم ملت ایران علیه فتنه گران بود/ دشمن همیشه دنبال فرصت است

مسئول بین الملل حزب موتلفه اسلامی گفت: ملت ایران حکم فتنه گران را در ۹ دی مبنی بر مفسد فی الارض بودن صادر کردند و خواستار مجازات و کیفر فتنه گران در دستگاه قضایی کشور شدند.

حمیدرضا ترقی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به حماسه ۹ دی اظهار داشت: ۹ دی روز محکوم کردن فتنه گران در افکار عمومی جامعه اسلامی ایران بود.

 

وی باتاکید بر اینکه در ۹ دی ملت ایران اقدامات قانون شکنان و فتنه گران سال ۸۸ را که برخلاف نظر مقام معظم رهبری دست به اغتشاش و مقابله به نظام اسلامی زدند را محکوم کردند، اضافه کرد: ملت ایران حکم فتنه گران را در ۹ دی مبنی بر مفسد فی الارض بودن صادر کردند و خواستار مجازات و کیفر فتنه گران در دستگاه قضایی کشور شدند.

 

مسئول بین المللی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه ۹ دی بیانگر بصیرت مردم ایران نسبت به فتنه و فتنه گران بود، یادآور شد: حماسه ۹ دی به شکل دیگری حمایت مردم از نظام جمهوری اسلامی و آرمان‌های امام و رهبری بود و پاسخ دندان شکنی نسبت به کسانی شد که تلاش کردند در طول انتخابات خرداد ۸۸ تا ۹ دی مردم را از آرمان‌های انقلاب جدا سازند و در مسیر خواسته‌های خود قرار دهند.

 

ترقی با بیان این مطلب که ملت ایران با حضور گسترده خود در ۹ دی در سراسر کشور به صورت خودجوش شکل گرفت پیوند دوباره خود با نظام و ولایت فقیه را اعلام کردند، گفت: برنامه‌های فتنه گران با حماسه ۹ دی و حضور مردم نقش بر آب شد آنچه که در این روز رخ داد دشمن را از براندازی نظام و انحراف مسیر انقلاب مایوس ساخته و عوامل فریب خورده فتنه در داخل را دچار سرخوردگی و انزوای کامل کرد.

 

مسئول بین الملل حزب موتلفه اسلامی به پیام‌های آموختنی از ۹ دی اشاره کرد و گفت: البته که این پیام‌ها متعدد و فراوان است اما در چند موضوع خلاصه می‌شود و آن مبنی بر این است که ملت ایران هرگز دست ازانقلاب برنخواهند داشت و خود را موظف به حفظ نظام جمهوری اسلامی در برابر توطئه می‌دانند بحث دیگر ۹ دی بر این اساس بود که هرگاه ملت احساس کنند که نظام اسلامی در معرض خطر است و ولایت فقیه مورد حمله دشمنان داخلی و خارجی قرار می‌گیرد با حضور یکپارچه و گسترده تمامی توطئه‌ها را خنثی خواهند کرد.

 

وی در ادامه تصریح کرد: تنها کسانی از بصیرت لازم برخوردار هستند و مرعوب فتنه و فتنه گران نمی‌شوند که پایبند انقلاب و نظام و رهبری باشند چرا که مقام معظم رهبری فصل الخطاب است.

 

ترقی همچنین به مورد دیگر از پیام ۹ دی اشاره کرد و گفت: ملت ایران باید هوشیار باشند که هرازچندگاهی دشمنان انقلاب با فرصت‌های پدیده آمده تلاش می‌کنند مسیر انقلاب را از ریل اصلی خارج سازند و برای این هدف از عناصر سایش پذیر در مسائل اعتقادی و عملی استفاده می‌کنند.

 

مسئول بین الملل حزب موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: با سوءاستفاده از عناصر تجدیدنظر طلب آن‌ها را در مسیر اهداف خود قرار می‌دهند و باید آماده چنین تلاش‌هایی از سوی دشمنان و فریب دهندگان انقلاب باشیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار