کد خبر:۳۷۵۹۸۸

تصاویر کمپین «سکوت را بشکنید»؛ فریاد بلند دانشجویان دانشگاه «مک‌گیل» کانادا/ اعتراض به تضییع حقوق فلسطینیان و انتقاد از سیاست‌های سرکوب‌گرایانه غرب

دانشجویان دانشگاه «مک‌گیل» کانادا با راه‌اندازی کمپین «سکوت را بشکنید»، بی‌تفاوتی جوامع بین‌المللی نسبت به تضییع حقوق فلسطینیان را محکوم کرده و از آزادی‌خواهان سراسر دنیا خواستند تا حمایت خود از فلسطین را با صدای بلند فریاد زنند.

 به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ دانشجویان دانشگاه "مک‌گیل" کانادا با راه‌اندازی کمپین "سکوت را بشکنید"، بی‌تفاوتی جوامع بین‌المللی نسبت به تضییع حقوق فلسطینیان را محکوم کرده و از آزادی‌خواهان سراسر دنیا خواستند تا حمایت خود از فلسطین را با صدای بلند فریاد زنند.

فعالان دانشجویی کانادا، با انتقاد از سیاست‌های سرکوبگرانه دانشگاه‌های غرب و عدم وجود آزادی‌بیان در رابطه با نقد صهیونیسم و اسرائیل، برگزاری نشست‌های علمی و کارشناسانه در مورد این موضوع را ضروری و از ابتدائی‌ترین اصول دموکراسی دانستند.

این دانشجویان از حامیان فلسطین و فعالان حقوق‌بشر در سراسر دنیا خواستند تا نسبت به ظلم رژیم صهیونیستی در حبس و کشتار فلسطینیان، آوارگی هزاران نفر از سرزمین‌ مادری خود، تخریب منازل، بازداشت زنان و کودکان بی‌گناه و دیگر اعمال نژادپرستانه سکوت نکرده و با این رژیم آپارتایدی مبارزه کنند.

 

 

 

لازم به ذکر است فعالیت‌های این گروه صرفا محدود به مسئله فلسطین نمانده و در مورد اغلب حوادث و رخدادهای حقوق بشری در جهان واکنش نشان می‌دهند. در همین رابطه اعضای این کمپین نسبت به رفتار خشونت‌آمیز و نژادپرستانه پلیس امریکا در برخورد با رنگین پوستان و اتفاقات اخیر در ایالت «میسوری» و  شهر «فرگوسن» هر یک به نحوی واکنش نشان دادند.

 

 

در همین راستا دانشجویان این دانشگاه اقدام اخیر طالبان را در حمله به مدرسه‌ای در پیشاور پاکستان را که منجر به کشته شدن بیش از 120 کودک دانش آموز پاکستانی شد را محکوم کردند.

اعضای این کمپین همچنین با تشکیل بازاری اقدام به فروش و ترویج و شناساندن کشور فلسطین و آشنا ساختن مردم کانادا با فرهنگ و آداب و رسوم فلسطین کرده اند.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار